17. april 2021
Det var her ved Gentofte Sø, at en mandlig løber mandag blev bidt af en glubsk hund. Personerne på billedet har ikke noget med historien at gøre. Arkivfoto
Det var her ved Gentofte Sø, at en mandlig løber mandag blev bidt af en glubsk hund. Personerne på billedet har ikke noget med historien at gøre. Arkivfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Løber bidt i låret af hund - hundeejer gik bare videre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Løber bidt i låret af hund - hundeejer gik bare videre
Opdateret 23. februar 2021 kl. 15:22
Villabyerne - 23. februar 2021 kl. 11:46
Af Jesper Bjørn Larsen

Kontroverser og mere eller mindre voldelige sammenstød mellem hundeejere og gående eller løbende hører efterhånden til dagens orden i Gentofte.

arrow Læs også: Ny trussel mod fuglelivet ved Gentofte Sø

Mandag eftermiddag bød på et nyt grelt tilfælde ved Gentofte Sø.

Her kom en 33-årig mand fra Gentofte løbende ved 17-tiden, da en hund angreb ham. Ifølge mandens anmeldelse, som Nordsjællands Politi modtog klokken 17.07, krydsede en hund i lang snor stien, hvor han kom løbende, hvorefter den hoppede op ad manden og bed ham i låret.

Hundens ejer forsøgte højlydt at kalde hunden til sig, men det var kun, da manden fortsatte sit løb, at hunden slap sit tag i hans lår. Hundens ejer gik herefter videre uden at give sig til kende, oplyser Nordsjællands Politi, der på tidspunktet for døgnrapportens udgivelse ikke havde flere oplysninger om skadens omfang.

Den kvindelige hundeejer beskrives som dansk af udseende, 50-60 år, 180-190 cm høj og kraftig af bygning. Hun var hvid i huden og havde gråt mellemlangt hår, muligvis opsat. Hun var iført mellemlang mørk jakke, mørke bukser og mørke sko. Hun talte dansk.

arrow DEBAT: Så stop dog de løsgående hunde
21. marts 2021 kl. 11:23 Opdateret: kl. 11:37
arrow DEBAT: Tak for det rædselsfulde billede af den døende gås
17. marts 2021 kl. 15:13 Opdateret: kl. 10:18
arrow Endnu en ihjelbidt gås: Konflikt ved sø fortsætter
11. marts 2021 kl. 06:43 Opdateret: kl. 19:25
Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?
 

KONTAKT OS