28. november 2020
Asta Blauenfeldt stod for SISU?s bedste aktion, da hun på få sekunder drev bolden fra egen zone og scorede i den anden ende til pausestillingen 25-38 mod BMS Herlev Wolfpack onsdag aften. Her lykønskes hun af holdkammeraterne ovenpå den fornemme scoring. Foto: Ole Tradsborg
gallery icon

Se billedserie

Asta Blauenfeldt stod for SISU?s bedste aktion, da hun på få sekunder drev bolden fra egen zone og scorede i den anden ende til pausestillingen 25-38 mod BMS Herlev Wolfpack onsdag aften. Her lykønskes hun af holdkammeraterne ovenpå den fornemme scoring. Foto: Ole Tradsborg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lidt for varm velkomst til SISU

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lidt for varm velkomst til SISU

Det blev nederlag til både BMS Herlev Wolfpack og BK Amager, da sæsonen blev skudt i gang

Villabyerne - 27. oktober 2020 kl. 16:01
Af Af Ole Tradsborg

SISU's start i Dameligaen var nok ikke lige den, klubben havde ønsket sig. Det endte nemlig med klare nederlag til både BMS Herlev Wolfpack og BK Amager.

arrow Læs også: SISU kæmpede bravt, men tabte

Onsdag aften spillede SISU sæsonens første kamp, og det skete på hjemmebane i Gentoftehallen.

Opbakning var der dog ikke meget af denne aften, hvor der med de aktuelle corona-regler var god plads mellem tilskuerne.

God plads var der til gengæld ikke inde på banen, hvor SISU blev fulgt tæt. Det endte hæderligt efter de første to perioder, hvor stillingen 25-38 stod på tavlen.

At scoren ikke var værre, skyldtes at SISU sluttede fornemt af, da Asta Blauenfeldt i slutfasen af perioden på bare 6,8 sekunder drev bolden fra egen zone og lagde bolden i kurven i den anden ende. En såkaldt coast to coast-aktion, endda toppet med en buzzerbeater, da bolden røg i kurven, netop som hornet lød for sidste gang i første halvleg.

Asta Blauenfeldt stod også for SISU's første point efter pausen, på straffekast, men det blev desværre det eneste, indtil halvdelen af perioden var spillet.

Den magre pointhøst betød, at gæsterne stille og roligt kunne øge forspringet. Perioden sluttede 9-17.

Det var derfor game over for SISU inden fjerde og sidste periode, hvor SISU og gæsterne delte en lavtscorende periode mellem sig med 9-11.

Nederlag til BK Amager

Allerede lørdag skulle SISU i ilden igen og det med tur til et andet stærkt hold, nemlig BK Amager.

Værterne var ikke gæstfri, og efter et sandt bombardement i første peride (32-10) var SISU i slem modvind. Det blev lidt bedre i de to næste perioder, men Amager-holdet satte en tyk streg under resultatet, da de sluttede fjerde periode med cifrene 27-15, og så sluttede det hele 92-47 til hjemmeholdet

Der venter derfor noget af en coachopgave for SISU's græske cheftræner Eleni Kafantari, inden holdet skal i kamp mod de forsvarende mestre fra Hørsholm 79ers i Hørsholmhallen.

Ifølge Villabyernes oplysninger er Dameligaen ikke ramt af de nye coronarestriktioner, fordi der er tale om profesionel idræt. Derfor bliver det muligt at gennemføre kampen, der spilles onsdag kl. 18.30 i Hørsholm.

Der er ingen tvivl om, at det bliver en hård sæson for de unge spillere, men det bliver omvendt en 'læringssæson', der skal gøre holdet mere rustet til kommende år.

Der er stor aldersforskel på SISU's unge hold og stort set alle fire øvrige hold i Dameligaen.

Heldigvis kunne SISU glæde sig over en 'revanchesejr' søndag eftermidag. Her slog SISU's U19-piger BMS i Gentoftehallen. Det endte med storsejr på 79-40. På holdet er hele otte unge DL-spillere, og målet om guldmedaljer i sæsonen er absolut realistisk.

U19-holdet er fortsat ubesejret i rækken, så det giver lidt oprejsning i en ellers svær opstart i Dameligaen for de unge spillere.

arrow SISU satser på egne ungdomstalenter
19. oktober 2020 kl. 11:58 Opdateret: kl. 11:55
arrow SISU tabte stort til topholdet
25. februar 2020 kl. 16:09 Opdateret: kl. 16:08
Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?
 

KONTAKT OS