28. november 2020
?Jeg har ikke noget ønske om at blive den nye direktør, og vi har tid til at vente på, at vi finder den rette,? siger Lene Alsgren.
?Jeg har ikke noget ønske om at blive den nye direktør, og vi har tid til at vente på, at vi finder den rette,? siger Lene Alsgren.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lene Alsgren er midlertidig direktør for Bakken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lene Alsgren er midlertidig direktør for Bakken

Bakken står uden direktør efter Nils-Erik Winther stoppede i begyndelsen af måneden. Direktionssekretær Lene Als­gren udfylder det limbo

Villabyerne - 23. oktober 2020 kl. 18:56
Af Pernille Borenhoff

Bakken har konstitueret 58-årige Lene Alsgren som Bakkens administrerende direktør, efter at Nils-Erik Winther den 2. oktober fratrådte stillingen efter 12 år på posten.

Lene Alsgren er bestemt ikke noget ubekrevet blad i Bakken-sammenhæng.

Hun blev i 2006 ansat som direktionssekretær og som administrativ leder af Teltholderforeningen - en forening, som Bakkens 50 teltholdere skal være medlem af.

Lene Alsgren har derfor et indgående kendskab til Bakkens drift og økonomi. Og til teltholderne, som hun med egne ord kender både på det personlige plan og rent arbejdsmæssigt.

"Bakken er en stor familie. Og det gør, at man får et indgående kendskab til hver enkelt," siger hun.

Inden Lene Alsgren for 14 år siden kom til Bakken, var hun direktionssekretær i et større værkstøjsfirma.

"Det var selvfølgelig noget helt andet og så alligevel ikke. Der var den samme dynamik i virksomheden, og det var en virksomhed, der var præget af de hurtige bemærkninger. Sådan er det også på Bakken. Jeg kan godt lide, at der er en særdeles afslappet tone. Det er enormt givende og fremmende for samarbejdet," siger hun.

Lene Alsgren har gennem sine 14 år på Bakken haft et tæt samarbejde med såvel bestyrelse som Bakkens teltholdere.

"Jeg er blevet opfordret til at varetage rollen som fungerende administrerende direktør i en periode. Jeg vil sammen med Bakkens dygtige medarbejdere gøre alt for at sikre, at overgangen, indtil en ny administrerende direktør for Bakken er fundet, kommer til at ske på den bedst mulige måde," siger hun og understreger, at rekrutteringsprocessen er gået i gang.

"Jeg er ikke kandidat til direktørposten, for jeg holder meget af det arbejde, jeg har bestridt i 14 år. Det vil jeg gerne blive ved med at bestride. For Bakken er det vigtigere, at vi får den helt rette, end at det går hurtigt."

Lige nu har hun julelys i øjnene. Også selvom en forestående 'sommerferie' i november til Gran Canaria er blevet aflyst på grund af rejsevejledningerne.

Julen på Bakken er planlagt, og som coronasituationen ser ud lige nu i Danmark, tyder alt på, at Bakken for tredje år i træk kan pynte op til jul.

"Alt kan jo ændre sig, men vi tror på, at den bliver gennemført med julefrokoster, forlystelser, julemand, Pjerrot og vores virkelig hyggelige julemarked. Vi har jo højt til loftet og masser af plads," siger Lene Alsgren.

Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?
 

KONTAKT OS