6. juni 2020
Frankies Pizza er Madklubbens pizzakoncept. Bag Frankies Pizza står Christopher Haar, Lars Bertelsen og Martin Alf. Foto: Signe Steffensen
gallery icon

Se billedserie

Frankies Pizza er Madklubbens pizzakoncept. Bag Frankies Pizza står Christopher Haar, Lars Bertelsen og Martin Alf. Foto: Signe Steffensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Frankies slår sig permanent ned på Bellevue

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Frankies slår sig permanent ned på Bellevue

Gentofte-borgerne har taget så godt imod Frankies lyserøde univers, at de nu har besluttet sig for at åbne en permanent restaurant på Strandvejen

Villabyerne - 20. maj 2020 kl. 14:54
Af Signe Steffensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

"Vi er blevet taget så godt imod. Vi kunne ikke drømme om en bedre start. Efter en uge besluttede vi at ombygge køkkenet og indkøbe en ekstra pizzaovn. Efter 14 dage havde vi taget beslutningen om at åbne en permanent restaurant," siger Lars Bertelsen, der ejer Frankies Pizza sammen med Anders Aagaard, Christopher Haar og Martin Alf.

Eneste bagside af medaljen har været de lyserøde pizzabakker i området, som kunderne ikke har været lige flinke til at tage med sig.

"Vi vil jo gerne være kendt for at være dem, der laver den gode pizza og ikke dem, der forurener nærområdet, så vi opfordrer selvfølgelig kunderne til at finde en skraldespand, og så har vi ansat skraldemænd til at rydde op i nærområdet," siger Lars Bertelsen.

Smukke lokaler

Den seneste tid er gået med at bestille interiør til den nye restaurant og ting til terrassen.

"En af de største udfordringer har været at få leveret italiensk marmor til bordene i restauranten," fortæller Lars Bertelsen. Men også det er kommet på plads nu. Det samme er pejsen.

"Det er jo et taknemmeligt lokale, det er begrænset, hvor meget vi skal gøre ved det for at få det til at se smukt ud," siger han om Arne Jacobsens smukke bygning.

Lige inden åbningen blev der regnet på, hvor mange borde, der er plads til i de to niveauer, hvis der skal være en ordentlig afstand. Lars Bertelsen vurderer, at der bliver plads til 50-70 borde med de aktuelle retningslinjer.

For både børn og voksne

En del af ombygningen indeholder også et børneområde.

"Vi har lavet noget tilsvarende på Frederiksberg. Det kommer blandt andet til at indeholde et boldbassin fyldt med lyserøde kugler, så kan far og mor sidde og nyde en Aperol, mens børnene leger," siger Lars Bertelsen.

Han ved godt, at det ikke bliver lige med det samme.

"Vi følger selvfølgelig alle Sundhedsstyrelsens retningslinjer," siger han.

En stor del af personalet har indtil videre været hentet fra de restauranter, der har været lukket i forbindelse med coronakrisen.

"Men det er klart, at når vi begynder at genåbne dem, så får vi brug for ekstra personale, så hvis der er nogle lokale, der kan lide vores univers, så er de velkomne til at komme forbi med en ansøgning," siger Lars Bertelsen.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

KONTAKT OS