17. april 2021
Gentofte-kvindernes angreb var i top i semifinalekampen mod VK Vestsjælland, som Gentofte vandt 3-1. Her angriber Gentofte Volleys Charlene Manuella Johnsen og vinder bolden mod ASV Aarhus' blokade i den seneste kamp i volleyarenaen i Kildeskovshallen.
Gentofte-kvindernes angreb var i top i semifinalekampen mod VK Vestsjælland, som Gentofte vandt 3-1. Her angriber Gentofte Volleys Charlene Manuella Johnsen og vinder bolden mod ASV Aarhus' blokade i den seneste kamp i volleyarenaen i Kildeskovshallen.
Foto: Cecilie Spendrup Petersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Første stik til Gentoftes kvinder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Første stik til Gentoftes kvinder

En helstøbt holdindsats af Gentofte Volley førte til 3-1 sejr på udebane i første semifinale mod grundspillets nr. 2, VK Vestsjælland

Villabyerne - 08. marts 2021 kl. 10:53

Da Gentofte-kvinderne sidst var på besøg i Korsørhallen, fik de bøllebank af et ugæstfrit hjemmehold. Vestsjællænderne spulede i januar et sygdomsramt Gentofte-hold ud af banen og tilføjede holdet det største 0-3 nederlag i kvindes minde.

arrow Læs også: Gentoftes volley-damer står for første gang i DM-finale

De opsatte Gentofte-spillere ville hævne nederlaget, da det var tid til første kamp i semifinaleserien og startede kampen flot. I første sæt bragte kvinderne sig foran 18-14, men så kom der grus i maskinen. Hjemmeholdet fightede sig ind i kampen. Fik udlignet føringen og satte trumf på i de sidste bolde. 25-23 til vestsjællænderne i første sæt.

I andet sæt fortsatte Gentofte med samme opstilling. Sigrid Friis Christiansen som spilfordeler, Mathilde Jeppesen, Nanna Kunde og Charlene Manuella Johnsen på kanterne, Amalie Jørgensen og Sofie Østergaard på midten samt Isabella Nielsen som libero.

Sættet var ret tæt, men til sidst havde Gentofte overtaget. Louise Thorlund Hansen kom ind i en serve match-up ved 24-21 og kunne serve sættet hjem. 25-21 til Gentofte.

Gentofte-spillernes servemodtagning var betydeligt bedre end hjemmeholdets. Det resulterede i en langt højere angrebseffektivitet end VK Vestsjælland. Angrebene var også fordelt over alle punkter, mens centerangreb var en sjældenhed hos modstanderne. 31 af slagsen blev det til for Gentofte, mens hjemmeholdet blot leverede 12 stk. 25-19 til Gentofte i tredje sæt.

I fjerde sæt satte Gentofte trumf på. VK Vestsjælland var med til stillingen 10-11. Derefter gik det hurtigt. I resten af sættet fik de vestsjællandske kvinder kun 5 point.

Med 25-15 må Gentofte-holdet have momentum fra kampstart i det næste opgør mod VK Vestsjælland. Der spilles bedst af fem kampe i semifinaleserien, og næste kamp spilles hjemme i volleyarenaen i Kildeskovshallen torsdag den 11. marts. jbl

arrow Gentoftes kvinder bedst på udebane i semifinaleserien
15. marts 2021 kl. 09:51 Opdateret: kl. 09:47
arrow Gentofte klar til DM-semifinalerne
09. marts 2021 kl. 16:50 Opdateret: kl. 16:11
arrow Gentoftes Volleys damer er i DM-semifinalen
22. februar 2021 kl. 13:14 Opdateret: kl. 12:21
Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?
 

KONTAKT OS