4. juni 2020
I maj 2018 fejrede Gentofte Bibliotekerne 100 års fødselsdag. Foto: Fanan Imad
I maj 2018 fejrede Gentofte Bibliotekerne 100 års fødselsdag. Foto: Fanan Imad
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fire ud af fem bydelsbiblioteker genåbner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fire ud af fem bydelsbiblioteker genåbner

Ordrup, Gentoftegade, Vangede og Jægersborg biblioteker åbner onsdag den 27. maj

Villabyerne - 22. maj 2020 kl. 14:29
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Gentofte Hovedbibliotek har været åbent en uge, og på onsdag følger bibliotekerne i Ordrup, Gentofte, Vangede og Jægersborg efter. Dyssegård Bibliotek er dog stadig lukket, for det bruges fortsat af klasser fra Dyssegårdsskolen.

De fire bydelsbiblioteker åbner med nye åbningstider: mandag-torsdag kl. 11-17, fredag kl. 11-15 og kl. 10-14 på lørdage. Søndag er der lukket.

Det er muligt at få kortvarig hjælp af en bibliotekar på bydelsbibliotekerne. men det er ikke lovligt at tage ophold på biblioteket. Det vil sige, at man ikke må sidde i f.eks. sofaer, lege i børnebiblioteket, bruge printer og PC'ere, låne grupperum eller bruge læsesal.

Der er ikke adgang til bibliotekerne via selvbetjening uden for de nævnte åbningstider.

Borgernes reserveringer kan fra onsdag 27. maj igen hentes på deres lokale bydelsbibliotek. Hvis man ikke har hentet sine reserveringer mellem 18. og 26. maj på Hovedbiblioteket, kører Hovedbiblioteket dem tilbage til det bydelsbibliotek, borgeren oprindeligt har reserveret materialet til.

Det er pt. uafklaret, hvornår Dyssegård Biblioteket genåbner. Reserveringer fra Dyssegård Bibliotek skal hentes på Gentofte Hovedbibliotek både før og efter onsdag d. 27. maj.

Normale åbningstider

Fra og med onsdag den 27. maj har Gentofte Hovedbibliotek igen normale åbningstider: hverdage kl. 8-20 og lørdage kl. 10-16. Søndag holder de lukket.

Biblioteket er stadig kun åbent for lån og aflevering, men fra og med onsdag 27. maj kan du også her få kortvarig hjælp af en bibliotekar igen. Man må dog heller ikke her tage ophold på biblioteket.

Hvis du har spørgsmål til gebyrer, gamle reserveringer eller hvordan du skal tjekke materialer ind og ud af biblioteket, så kan du læse mere om Gentoftes biblioteker og om genåbningen af dem på genbib.dk. jbl

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

KONTAKT OS