11. april 2021
Læserbrevskribenten lader ikke til at være imponeret over Villabyernes arbejde i sidste uge - eller påvirket af den situation, som Yosof og andre som ham nu står i. Et riv af Villabyerne, 17. februar, side 2.
Læserbrevskribenten lader ikke til at være imponeret over Villabyernes arbejde i sidste uge - eller påvirket af den situation, som Yosof og andre som ham nu står i. Et riv af Villabyerne, 17. februar, side 2.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Lukningen af Dohns Minde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Lukningen af Dohns Minde
Villabyerne - 25. februar 2021 kl. 13:24
Af Flemming Bækkeskov, Ved Kæret 12, Gentofte

Villabyernes redaktion har et lidt uforståeligt forhold til journalistiske proportioner og relevans, når avisen 17. februar anvender en hel side med kritisk omtale af døgninstitutionen Dohns Mindes lukning.

arrow Læs også: Frustreret og forvirret beboer: - Alle har det dårligt over, at vi lukker

Institutionen har plads til 10 unge mennesker og har en bemanding på 10 fastansatte plus seks vikarer - det må vist være en 'mandsopdækning' ud over det sædvanlige.

En af de to lange artikler i avisen er centreret om en mandlig emigrant/flygtning på 19 år, der i nu fem år har boet i Dohns Minde - gratis, må man formode.

En fortælling om en ung mand, som har udvist så megen styrke og opholdsdrift, at han var i stand til - væk fra sin familie (der nu bor i Tyrkiet) - selv at komme ud af Afghanistan og rejse op gennem Mellemøsten og Europa, for at ende i Danmark.

At læse, at denne åbenbart ressourcestærke person nu, efter så mange år her, 'føler', at han stadig ikke er 'klar til at flytte' og dermed stå på egne ben - som ellers tusinder af andre i hans alder gør i Danmark - er patetisk.

Det er et par rørende historier, som Villabyernes journalist har skrevet - men de underbygger, at Gentofte kommunalbestyrelses beslutning om nedlukning af Dohns Minde var rigtig.

arrow Formand for Børneudvalget: - Vi har forsøgt med andre løsninger
17. februar 2021 kl. 07:06 Opdateret: kl. 16:49
arrow Chok over lukning af døgninstitution
17. februar 2021 kl. 07:05 Opdateret: kl. 10:54
Regeringen overvejer mulighed for bilfrie søndage. Er det en god idé?
 

KONTAKT OS