24. juni 2021
Skribenten anbefaler isen fra Ordrup Ishus, som Villabyerne skrev om 26. maj. Foto: Joachim Christensen
Skribenten anbefaler isen fra Ordrup Ishus, som Villabyerne skrev om 26. maj. Foto: Joachim Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Is, iværksætteri, Ordrupvej - og integration oveni

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Is, iværksætteri, Ordrupvej - og integration oveni
Villabyerne - 07. juni 2021 kl. 10:35
Af Carsten Petersen, Ordrupvej 67b, Charlottenlund

Villabyerne bragte for nylig historien om den nyåbnede isbutik på Ordrupvej, noget af en solstrålehistorie midt i en trist coronatid.

Isbutikken har i øvrigt relationer til renseriet ved siden af. Historien er interessant set gennem lokale briller. Ifølge Danmarks Statistik er der nemlig flere grunde til, at man ser adskillige små erhvervsdrivende åbne i netop vores lokalområde.

arrow Læs også: Ishus er åbnet: "Der har manglet en isbar"

Vi har et stort kundegrundlag i området, hvoraf mange har pæne indkomster. Vi har i en periode haft ledige erhvervslokaler, der nu kan finde anvendelse til lidt lavere huslejer. Og endelig er der nu på grund af coronakrisen kommet mere gang i handlen "direkte over disken" i små specialbutikker, som vi jo har mange af.

Man kan hertil lægge, at adskillige af vores nystartede - og iøvrigt også veletablerede virksomheder - i lokalområdet drives af initiativrige folk af fremmed herkomst. Det kan man kalde integration i øjenhøjde uden om det politiske system.

Jeg kan på det varmeste anbefale at nyde en is på Ordrupvej i en forhåbentlig god sommer - og skulle uheldet være ude med spild af is på tøjet, ja så er hjælpen lige ved siden af.

arrow "Mine venner siger, der bør være hjul på mine møbler"
20. maj 2021 kl. 18:20 Opdateret: kl. 13:33
Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstår du deres løn-utilfredshed?
 

KONTAKT OS