28. september 2020
Blå blink foto Rigspolitiet
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 55-årig mand bliver frivilligt bag tremmer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

55-årig mand bliver frivilligt bag tremmer

Manden, der er sigtet for over 100 seksualforbrydelser mod ung kvinde, har frivilligt ladet sin varetægtsfængsling forlænge med fire uger

Opdateret 23. maj 2020 kl. 09:57
Villabyerne - 22. maj 2020 kl. 18:49
Af Jesper Bjørn Larsen

Som Villabyerne tidligere har kunnet fortælle, er en 55-årig mand fra Charlottenlund sigtet for to forsøg på voldtægt samt for cirka 100 tilfælde af blufærdighedskrænkelser eller voldtægt ved anden seksuel omgang end samleje mod en kvinde, der var 17 år, da overgrebene begyndte og 18 år ved det seneste tilfælde.

arrow Læs også: 55-årig travmand sigtet for over 100 seksualforbrydelser bliver frivilligt bag tremmer

For fire uger siden blev manden, der har en tilknytning til Charlottenlund Travbane, varetægtsfængslet frem til i dag, fredag den 22. maj. I dag skulle han altså have været fremstillet igen, men det skete ikke, da manden frivilligt gik med til at lade sin varetægtsfængsling forlænge med fire uger frem til den 19. juni. Det oplyser Nordsjællands Politi.

De cirka 100 tilfælde af blufærdighedskrænkelser og voldtægt ved anden seksuel omgang end samleje har angiveligt fundet sted i perioden fra maj 2019 til den 9. februar 2020 på og omkring Charlottenlund Travbane.

Manden er bl.a. sigtet for at have befølt hende på bryster og kønsdele og for at have tungekysset hende på trods af, at hun skubbede ham væk og forsøgte at fjerne sig.

De to forsøg på egentlig voldtægt har angiveligt fundet sted i udlandet.

Anklagemyndigheden vurderer, at den forurettede ikke har været i stand til at modsætte sig manden, så manden er også sigtet for voldtægt ved udnyttelse af hjælpeløs tilstand. Af hensyn til ofret har anklagemyndigheden ikke ønsket at uddybe, hvordan manden har udnyttet hendes tilstand.

Ved det oprindelige grundlovsforhør, der blev ført bag lukkede døre på anklagemyndighedens begæring, nægtede den 55-årige mand sig skyldig i alle sigtelser.

Såvel den varetægtsfængslede mand som den forurettede i sagen er beskyttet af et navneforbud.

arrow Flere kvinder står frem: 'Travmand' sigtet for nye voldtægter
26. maj 2020 kl. 16:12 Opdateret: kl. 16:16
Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

KONTAKT OS