29. september 2021
Ishøj-brand på Køgevej 04
gallery icon

Se billedserie

Foto: Presse-fotos.dk
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Voldsom brand i ejendom: Person kørt på hospitalet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Voldsom brand i ejendom: Person kørt på hospitalet
Vestegnen - 27. juli 2021 kl. 06:32
Af Peter Erlitz

Beredskab 4K i Taastrup og Greve samt Vestegnens Politi er tirsdag morgen og formiddag fortsat massivt til stede ved en ejendom på Køgevej i Ishøj, hvor en større brand har været i gang siden i nat.

Vestegnens Politi har i forbindelse med branden afspærret et større område, blandt andet med henblik på at foretage tekniske undersøgelser.

Vagtchef hos Vestegnens Politi, Lars Guldborg fortæller tirsdag morgen, at man traf ni personer på ejendommen, og at de blev evakueret.

Otte af personerne i ejendommen kom ud med egen hjælp, mens én person blev reddet ud af beredskabet. Denne person er i ambulance kørt på hospitalet til observation for røgforgiftning.

- Vi fik anmeldelsen klokken 03.58, hvor en borger kunne se røg og flammer fra ejendommen, og brandslukningen er fortsat i gang. Når der bliver mulighed for det, skal vi ind og foretage undersøgelser på stedet, siger vagtchefen.

På nuværende tidspunkt er det ikke fastslået, hvad der var årsag til branden.

Tirsdag formiddag var slukningsarbejdet stadig i gang. Der er gået ild i taget, og Beredskab 4K har fået assistance fra andre beredskaber.

Da Beredskab 4K rykkede til stedet fra stationerne i Greve og Taastrup, var ejendommen overtændt. Ilden er som sådan nedkæmpet og under kontrol, men der sker tirsdag formiddag fortsat efterslukning. Blandt andet er der rekvireret en kran, som kan rive taget af, så brandfolkene kan komme til at slukke.

- Slukningsarbejdet har været kompleks, og derfor også tidskrævende, fortæller chef for Beredskab 4K, Dennis Ottosen.

- Blandt andet har det været en udfordring, at branden spredte sig til loft og tagkonstruktion, tilføjer beredskabschefen. Han regner med, at branden er helt slukket i løbet af formiddagen.

Beredskab 4K har under slukningsarbejdet fået assistance fra Hovedstadens Beredskab, Roskilde Brandvæsen og Beredskab Øst.

Artiklen fortsætter under videoen

Video: Presse-fotos.dk

Vestegnens Politi og Beredskab 4K blev også kaldt til ejendommen tidligere på natten.

Det var klokken 00.40, hvor der var en mindre brand et andet sted på ejendommen. Her var der tale om en mindre brand, som hurtigt blev slukket, og ingen personer kom til skade.

Stemmer du til kommunalvalget i år?