27. oktober 2020
The White Album kan opleves i Viften i Rødovre søndag den 18. oktober.
The White Album kan opleves i Viften i Rødovre søndag den 18. oktober.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vokalharmonier og nordisk folk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vokalharmonier og nordisk folk
Vestegnen - 17. oktober 2020 kl. 17:21

De skæggede sangere, guitarister og komponister i The White Album søger ind til den kerne, der samlede dem: Nærværende nordisk folk spillet af tre humørfyldte venner. Søndag den 18. oktober klokken 15 kan de opleves i Viften i Rødovre.

Claus Arvad, Frederik Vedersø og Jakob Eilsø udgør tilsammen The White Album.

The White Album startede deres karriere med at turnere England tyndt tilbage i starten af 10'erne, hvor de blot var tre mand med et hav af instrumenter i bagagen og en stak sange komponeret i sommerhuset. Sange der skulle kunne stå alene og nøgne for sig selv uden den store produktion udenpå.

De seneste fire år er bandet blevet udvidet på alle måder - flere musikere, større produktioner, mere gear. Produktionerne omkring pladeindspilningerne udviklede sig større og mere voluminøst, men nu er bandet klar til, at finde ind til sig selv igen, ind til kernen af hvad de er som band, nemlig tre virkelig gode venner, der laver musik sammen.

Det sker med en håndfuld sange, som alle har samme omdrejningspunkt om at kunne fungere i en nedbarberet trio setting med få elementer, for at få fokus på melodien, budskabet og klangen af de tre stemmer sammen. Om deres "homecoming" fortæller de:

- Vi savnede lidt "at komme hjem" til udgangspunktet som blot var os tre og nogle guitarer rundt om en mikrofon. Man kan forvente vokalharmonier og nordisk folk. Personlige sange om skænderier og livskriser fra mænd og fædre lige i slipstrømmen af deres bedste alder. Det hele naturligvis krydret med lamme vitser, pinlige anekdoter og utidigt pjat, siger Jakob Eilsø.

Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?