24. april 2019
En 32-årig mand fik en straksdom på otte måneders fængsel, efter et røveri på Vallensbæk Stationstorv.
En 32-årig mand fik en straksdom på otte måneders fængsel, efter et røveri på Vallensbæk Stationstorv.
Foto: THOMAS OLSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ville have øl: Endte i fængsel efter knivrøveri

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ville have øl: Endte i fængsel efter knivrøveri
Vestegnen - 10. august 2018 kl. 11:47
Af Peter Erlitz
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Et døgn efter et knivrøveri i en butik på Vallensbæk Stationstorv, er en 32-årig mand fra Brøndby nu blevet idømt otte måneders ubetinget fængsel.

Det hele startede torsdag morgen ved 8-tiden, hvor den 32-årige mand kom ind i en butik på Vallensbæk Stationstorv og tog en sixpack øl, uden at have penge til at betale med. En ekspedient tog øllene fra manden og ringede efter Vestegnens Politi. Den 32-årige blev sigtet for forsøg på tyveri, og blev bortvist fra butikken.

Efter kort tid var den 32-årige mand tilbage i butikken, og også i denne omgang måtte politiet gribe ind. Denne episode endte med, at den 32-årige mand blev sigtet for fornærmende tiltale mod politibetjentene, efter at have råbt skældsord mod dem.

Den 32-årige mand blev igen bortvist fra butikken. Patruljen fra Vestegnens Politi blev dog i området for at sikre sig, at der nu var faldet ro på situationen. Det var der så ikke, viste det sig.

Vestegnens Politi fik nemlig kort tid efter et alarmopkald fra butikken. Den 32-årige var igen mødt op i butikken for at få øl. Denne gang havde han skubbet til en butiksassistent og han havde også trukket en kniv, som han pegede med mod butiksassistenten. Den 32-årige nåede at flygte med øllene, inden politifolkene kom frem.

Efter at have søgt efter gerningsmanden i området, blev han anholdt kort før klokken 10 på bopælen i Brøndby. Kniven der blev brugt i forbindelse med røveriet, lykkedes det dog ikke at finde.

Fredag morgen blev den 32-årige så stillet foran en dommer i Retten i Glostrup, hvor han af anklagemyndigheden ved Vestegnens Politi blev præsenteret for en række anklager. I retten erkendte han både røveriet med kniv, forsøget på tyveri af øl og at han havde råbt skældsord mod politiet.

Det endte med en såkaldt straksdom på otte måneders ubetinget fængsel. Retten i Glostrup besluttede at fængsle manden med det samme, så afsoningen af straffen sker med det samme.