27. maj 2020
Vagtcentralen hos Hovedstadens Beredskab har sendt mandskab og køretøjer fra to stationer til villabranden i Brøndby.
Vagtcentralen hos Hovedstadens Beredskab har sendt mandskab og køretøjer fra to stationer til villabranden i Brøndby.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Villa i brand: Kraftig røgudvikling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Villa i brand: Kraftig røgudvikling
Vestegnen - 16. oktober 2019 kl. 19:36
Af Peter Erlitz
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der er onsdag aften udbrudt brand i en villa på Hedegrænsen i Brøndby.

Hovedstadens Beredskab har sendt mandskab og køretøjer fra to stationer - Glostrup og Frederiksberg - til stedet. Der er blandt andet indsat flere hold røgdykkere i huset.

- Ilden er muligvis opstået i et fyrrum, men vi ved det endnu ikke. Det er det, vi er i gang med at klarlægge, fortæller vagthavende operationschef Tim Ole Simonsen.

Der er ikke meldinger om personer, der er kommet til skade. Ægteparret i villaen er dog blevet kørt på hospitalet til tjek for røgforgiftning, oplyser Vestegnens Politi.

Hovedstadens Beredskab oplyser, at villaen er røgfyldt i stueetage og loftsrum. Der er ild i et fyrrum, og muligvis brandspredning til loft og konstruktion.

Hovedstadens Beredskab fik brandalarmen klokken 19.06 og omkring kl. 20.30 meddeler Hovedstadens Beredskab, at man har slukket ilden i villaen, men at huset desværre er ret røgskadet og at et skadeservicefirma er indsat.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?