21. november 2018
Kriminalteknikere arbejdede torsdag formiddag i Løvens Kvarter og Krebsens Kvarter efter der var affyret skud.
Kriminalteknikere arbejdede torsdag formiddag i Løvens Kvarter og Krebsens Kvarter efter der var affyret skud.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vidne til skud så actionfilm i tv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vidne til skud så actionfilm i tv
Vestegnen - 09. november 2017 kl. 16:27
Af Peter Erlitz
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Selv om Vestegnens Politi ikke har lagt sig fuldstændig fast på, at skyderiet i Albertslund natten til torsdag fandt sted omkring kl. 00.30, så tyder meget på det.

arrow Læs også: Otte skud i boligområde: Politiet øger tilstedeværelsen

Det var også omkring dette tidspunkt, at tre personer i mørkt tøj blev set stikke af fra stedet.

Søndagsavisen Vestegnen har talt med et vidne, der fortæller, at skuddene blev affyret fra Krebsens Kvarter i Albertslund. Her blev der fundet fire patronhylstre, og derfor har meldingen fra politiet været, at der blev affyret mindst fire skud. Et af dem ramte et vindue i Løvens Kvarter - uden dog at gå igennem - og et andet ramte en varebil.

Det vidne, som Søndagsavisen Vestegnen har talt med, var oppe tidligt torsdag nat, hvor en actionfilm kørte på tv'et. Beboeren stod i køkkenet, mens filmen kørte i stuen, da der kort før kl. 00.30 lød nogle skarpe smæld. I første omgang troede beboeren, at nogen havde slået på vinduet, og beboeren åbnede havedøren for at tjekke. Der var dog ikke noget at se eller høre.

Beboeren var godt nok bange, men slog det hen, da vedkommende aldrig har hørt skud tidligere og derfor ikke kunne genkende lyden præcist. Det var først, da beboeren så masser af politi torsdag morgen, at vedkommende lagde to og to sammen og kontaktede politiet.

Vidnet var ikke den eneste i kvarteret, som ikke fik ringet til politiet. Vestegnens Politi modtog ikke nogen anmeldelse om skyderi natten til torsdag.

Først torsdag morgen blev Vestegnens Politi kontaktet af en person, der havde fundet et skudhul i sin arbejdsbil.

Det fik Vestegnens Politi til at rykke ud med flere patruljebiler, kriminalteknikere og hundepatruljer, og et område i Løvens Kvarter og Krebsens Kvarter blev afspærret.

»Vi har ikke fået meldinger om tilskadekomne og kender endnu ikke motivet. Vi efterforsker bredt men er naturligvis opmærksom på, om årsagen skal søges i rocker- og bandemiljøet,« siger politikommissær Søren Puggaard Enevoldsen fra Vestegnens Politi.

Politikommissæren hører gerne fra vidner, som har observeret noget, der kan relateres til episoden:

»Har du hørt skud eller set mistænkelige personer eller køretøjer i området omkring Løvens Kvarter i løbet af onsdag aften eller torsdag nat, så kontakt os meget gerne,« siger Søren Puggaard Enevoldsen.

Vestegnens Politi har endnu ikke lagt sig helt fast på, at skyderiet skete omkring kl. 00.30 natten til torsdag. Tidspunktet kan være det rigtige, men skuddene kan også være faldet på et andet tidspunkt. Derfor vil Vestegnens Politi meget gerne have henvendelser, der går på både onsdag aften og hele natten til torsdag.

Har man oplysninger kan Vestegnens Politi kontaktes døgnet rundt på 43861448.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk