18. december 2017
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vi bor i en landsby

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vi bor i en landsby
Vestegnen - 14. maj 2017 kl. 07:58
Af www.birgitte-b.dk
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Birgitte blogger om livet på Vestegnen. Denne gang er hendes indlæg inspireret af en bemærkning, der faldt ved en pigefødselsdag. Her er hendes indlæg:

arrow Læs også: Livet på Vestegnen: Husk krydset

For noget tid siden var jeg til pigefødselsdag hos en af mine veninder. Jeg kendte ikke så mange af de andre gæster, men heldigvis viste det sig, at der var en del andre piger, som også var fra Vestegnen. Og jeg indrømmer gerne, at det gør det lidt nemmere at få snakken i gang, fordi vi kommer med en fælles referenceramme. De kender alt til Brøndby - også fordommene. De ved godt, at det ikke altid er sandt, det der vises i medierne (modsat en anden gæst, som spurgte ind til mange af 'de sædvanlige emner').

Aftenen endte sådan, at jeg fik en kørelejlighed hjem med en af pigerne fra Vestegnen. Da hun var tæt på mit hjem, sagde hun også 'det er lidt som en lille landsby, at bo her ikke?' og hun har jo så absolut ret. Det er mange små 'landsbyer' der tilsammen udgør Vestegnen. Vi er ikke en homogen masse, der bare er til at skære over én kam og Vestegnen og dens opbygning er meget forskellig fra andre steder i landet.

Vi agerer som landsbyer. Vi bekymrer os om hinanden og tager hånd om hinanden. Jeg oplever altid en stor velvillighed til at gøre noget godt og til at hjælpe. Vi vil gerne deltage i de begivenheder, som er i området. Jeg selv deltager over et år i flere forskellige begivenheder/events på Vestegnen. Det kan være alt lige fra løb, debataftener, åbent hus på genbrugsstationen, julearrangementer, forårsmarked og loppemarkeder. Der er altid mange mennesker af sted og folk er glade. Det kan mærkes, at dem der deltager gerne vil fællesskabet på Vestegnen.

Der er et hav af begivenheder i vores område og faktisk er det sjældent at arrangementer bliver aflyst. Det gode er, at der er noget for enhver smag. Plus at man selv kan bestemme, hvor meget man orker at deltage i fællesskabet. Jeg kan have dage, hvor jeg har masser af tid og der er tid til en sludder med naboen og måske endda en kop kaffe. Andre dage kan jeg nøjes med at nikke hej til de andre på bibliotekets læsesal og så fordybe mig i et blad eller en avis i de gode stole.

Jeg er glad for Vestegnen. Det er jo ikke noget nyt, men noget af det jeg sætter størst pris på, er hvordan vi agerer overfor hinanden og involverer os i hinanden. Det er absolut én af de ting, jeg er stolt over at fortælle videre, når jeg er ude til f.eks. en pigefødselsdag.

arrow Livet på Vestegnen: Kulturen rykker ind
01. oktober 2017 kl. 09:53 Opdateret: kl. 16:43
arrow Ferie på Vestegnen
25. juni 2017 kl. 07:43 Opdateret: kl. 16:55
arrow Sommeren er kommet, men benene er hvide
08. juni 2017 kl. 07:14 Opdateret: kl. 15:12
LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk