23. maj 2019
Vestegnens Politi har torsdag morgen åbnet en profil på Facebook.
Vestegnens Politi har torsdag morgen åbnet en profil på Facebook.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vestegnens Politi rykker ud på Facebook

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vestegnens Politi rykker ud på Facebook
Vestegnen - 01. november 2018 kl. 09:49
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Vi skal være dér, hvor borgerne er, siger politidirektør Kim Christiansen i forbindelse med, at Vestegnens Politi nu også er at finde på Facebook.

Vestegnens Politis nye Facebook-profil skal først og fremmest give indblik i politiets arbejde på Vestegnen og understøtte politiarbejdet.

Vestegnens Politi på Facebook kan ses ved at klikke her: Vestegnens Politi på Facebook

- Vi vil gerne give borgerne mulighed for at komme bagom, hvad vi går rundt og arbejder med i politiet. Og så vil vi gerne i yderligere dialog med borgerne - for at høre deres mening, for at få og give indblik, for at skabe tryghed, siger Kim Christiansen.

Når Vestegnens Politi fra i dag går på Facebook, er det med seks års erfaring fra det sociale medie Twitter, og tanken er at Facebook og Twitter skal komplimentere hinanden. Hvor Twitter først og fremmest er til de korte, hurtige beskeder, så er Facebook mere oplagt til længere opslag samt foto og video, men begge kanaler kan bruges i tilfælde af meget store hændelser, hvor det er nødvendigt at nå ud til alle eller de fleste borgere på Vestegnen.

- Netop fordi det er tanken, at de to sociale medier skal komplimentere hinanden, håber vi at borgerne på Vestegnen vil have lyst til følge dem begge, siger Kim Christiansen

Det vil ikke være muligt at fortage anmeldelser via Facebook. Her er det fortsat Vestegnens Politis servicecenter på 114 eller politiets hjemmeside www.politi.dk/Vestegnen der skal bruges.