19. maj 2019
Efter en længere eftersættelse blev en 21-årige mand anholdt i Ishøj.
Efter en længere eftersættelse blev en 21-årige mand anholdt i Ishøj.
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vejen endte blindt: Så kom politiet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vejen endte blindt: Så kom politiet
Vestegnen - 04. januar 2019 kl. 10:20
Af Peter Erlitz
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En biljagt torsdag aften, der startede på Køge Bugt Motorvejen ved Solrød, endte på en blind villavej ved Ishøj Strand. Her blev en 21-årig mand, der ikke havde kørekort, anholdt.

Det var klokken 21.05, at en patrulje fra Midt- og Vestsjællands Politi ville stoppe en personbil, der kørte ad Køge Bugt Motorvejen ved Solrød. Føreren satte dog hastigheden op og forsøgte at køre fra politiet, der fulgte efter.

Føreren kørte på et tidspunkt fra motorvejen og mod strandområdet i Ishøj. Jagten fortsatte ind i boligområdet ved Ishøj Strand, hvor også Vestegnens Politi hjalp til. På et tidspunkt drejede føreren ned ad Søkrogen, der er en blind villavej. Dermed sluttede biljagten - i øvrigt uden større dramatik.

Bag rattet sad en 21-årig mand fra Ringsted, der ikke havde nogen førerret og han blev derfor sigtet for den overtrædelse af færdselsloven. Ved en nærmere undersøgelse fandt politiet også den 21-årige fører i besiddelse af 15½ gram hash, så sigtelserne kom også til at omfatte overtrædelse af lov om euforiserende stoffer. Han vil høre nærmere fra politiet, når sagerne mod ham skal afgøres.

Med i bilen som passagerer var også to mænd på 19 og 22 år. Ingen af dem blev sigtet for noget.