15. oktober 2019
Arkivfoto
Arkivfoto
Foto: THOMAS OLSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ung mand fængslet efter voldsomt knivstik: Politiet søger stadig vidner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ung mand fængslet efter voldsomt knivstik: Politiet søger stadig vidner
Vestegnen - 22. december 2018 kl. 15:09
Af Peter Erlitz
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En 17-årig ung mand er lørdag blevet varetægtsfængslet frem til 10. januar, sigtet for at have været involveret i knivstikkeriet sent fredag eftermiddag i Ulsøparken i Brøndby Strand.

Her blev en ung dreng ramt af to knivstik i låret.

arrow Læs også: OPDATERET: Alvorligt knivstikkeri: En person anholdt

Den 17-årige nægter sig skyldig.

Varetægtsfængslingen skete i et lukket grundlovsforhør, og hans forklaring kan derfor ikke komme ud til offentligheden. Dørlukningen skete af hensyn til den fortsatte efterforskning hos Vestegnens Politi.

Politiet vil fortsat meget gerne høre fra vidner, der har bemærket noget i tiden omkring knivstikkeriet, der fandt sted i et område mellem Ulsøparken og Kisumparken i Brøndby Strand. Hvis man har oplysninger, kan man ringe døgnet rundt til Vestegnens Politi på telefon 43861448.

Knivstikkeriet fandt sted kort før klokken 16.24 fredag eftermiddag. Den unge dreng blev stukket i låret to gange, og blev hastet til Rigshospitalets traumecenter, hvor han fredag aften var på operationsbordet. Vestegnens Politi melder lørdag, at han er uden for livsfare.

Den unge mand fra lokalområdet, der blev anholdt fredag aften og nu er varetægtsfængslet, er blevet sigtet for - i forening med en person, som politiet endnu ikke har identificeret - at have foranlediget knivstikkeriet. Efterforskningen hos Vestegnens Politi skal nu klarlægge de nærmere omstændigheder.

Det er dog politiets klare opfattelse, at knivstikkeriet ikke er banderelateret eller har relation til kriminelle grupperinger i lokalområdet. Motivet skal muligvis findes i helt personlige uoverensstemmelser.

arrow Ung mand på Rigshospitalet efter knivstik: En anholdt
21. december 2018 kl. 18:46 Opdateret: kl. 18:48