19. januar 2020
Tour de Vest kører igen til og fra Glostrup Hallen den 1. september. PR-Foto
gallery icon

Se billedserie

Tour de Vest kører igen til og fra Glostrup Hallen den 1. september. PR-Foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tour de Vest kører igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tour de Vest kører igen
Vestegnen - 20. august 2019 kl. 09:57
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Igen i år samles over 600 cykelentusiaster, når der skal cykles Tour de Vest, der har start og mål ved Glostrup Hallen. Det sker søndag den 1. september med første startskud kl. 10.

Der er noget for enhver smag og niveau, for der bydes på motionscykelløb til både dem der vil cykle langt, men også dem der bare vil hygge sig.

Den lange distance er på 122 km og bringer deltagerne et godt stykke nord på og op og runde Gørløse og tilbage via Jyllinge og Store Valby, inden de rammer målstregen igen ved Glostrup Hallen. Inden da kører deltagerne blandt andet igennem dele af Albertslund og flere af Høje-Taastrups landsbyer.

Der er også en mellem distance på 68 km, som fører deltagerne op til Gundsømagle og samme tur tilbage som deltagerne på den lange distance.

Til dem der bare gerne vil cykle stille og roligt og hygge sig med venner og familie, så er der rig mulighed for det på 27 km distancen. Her kommer deltagerne ud omkring Vestskoven og får sig en rigtig skøn natur-Wcykeltur. På den korte rute cykles der hovedsageligt på cykelstier.

Arrangørerne af Tour de Vest bestræber sig meget på at lave et motionscykelløb, hvor deltagerne får et rigtig godt løb og en god oplevelse hele vejen igennem. Derfor har de også sørget for at der er både race marshalls, mekaniker servicevogn, fejeblad og nødbehandler-vogn med ude på de to lange ruter. På alle tre distancer er der depoter, hvor deltagerne kan få vand, bananer, chokolade og barer, så de får energi til at cykle videre.

Ved målområdet får deltagerne ægte cykelløbsstemning, for de sidste 200 meter af Stadionvej er lukket af og lavet om til opløbsstrækning.

Sidste frist for online tilmelding er den 30. august. Læs mere på hjemmesiden www.tourdevest.dk