19. november 2018
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Storby-poet på Vestegnen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Storby-poet på Vestegnen
Opdateret 14. februar 2018 kl. 09:47
Vestegnen - 14. februar 2018 kl. 07:59
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Storbypoeten Carl Emil Petersen fra Ulige Numre giver koncert i Viften i Rødovre den 16. februar. Og her kan publikum komme helt tæt på en af tidens store sangskrivere, der er alene på scenen med sin guitar.

Den danske ord-ekvilibrist Carl Emil Petersen slog igennem med bandet Ulige Numre. De storhittede og vandt blandt andet en »Steppeulv-pris« for årets sang med nummeret »Frit Land« og leverede også klassikere som »Halvnøgen« og »København«.

Tilbage i marts valgte Carl Emil at slå op med bandet for at skrive sit eget. Det er blevet til pladen »Natradio«, som præsenterer sange som »Liv før døden«, »Skærgården« og »Finale På Et Filmset«.

Politikens musikanmelder Kim Skotte gav albummet fem hjerter og skrev blandt andet: »En ung mand har forladt sit band og sejler romantisk sin egen sø. Uden fast havn driver han nu rundt i en tilstand, som er nogenlunde lige betuttet, beslutsom og euforisk. Ikke noget dårligt sted at befinde sig for en sangskriver, der er lige så ung, som han er gammelklog. En rastløs romantiker med begge ben på jordens gyngende grund.«

Carl Emil Petersen er nu på soloturné uden band.

»Jeg spiller helt alene, kun med akustisk guitar, og besøger også byer jeg aldrig har spillet i før. Det bliver intimt og roligt - måske med lys på bordene og hvisken i krogene - men jeg ved det ikke med sikkerhed. Jeg ved bare, at jeg glæder mig rigtig meget og håber at se jer derude,« siger Carl Emil Petersen inden koncerten i Rødovre.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk