24. oktober 2019
En 75-årig kvinde blev dræbt, da hun krydsede Gammel Køge Landevej ved Friheden Idrætscenter.
En 75-årig kvinde blev dræbt, da hun krydsede Gammel Køge Landevej ved Friheden Idrætscenter.
Foto: Mik
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Søger vidner til dødsulykke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Søger vidner til dødsulykke
Opdateret 23. marts 2018 kl. 14:25
Vestegnen - 23. marts 2018 kl. 14:11
Af Peter Erlitz
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Vestegnens Politi søger vidner til en tragisk trafikulykke i Hvidovre, hvor en 75-årig kvinde blev dræbt. Trafikulykken skete torsdag den 15. marts på Gammel Køge Landevej ved Friheden Idrætscenter i retning mod København, og nu beder politiet alle, der har oplysninger i sagen, om at henvende sig.

Ved ulykken omkom en 75-årig kvinde som følge af sine kvæstelser.

Kvinden var kl. 18.46 ved at krydse vejen ved Frihedens Idrætscenter, da hun blev ramt af en endnu uidentificeret bil. Bilen fortsatte fra stedet efter ulykken.

Den 75-årige var i en bil med noget familie kørt ad Gammel Køge Landevej mod syd, og parkerede ved Shell-tanken. De skulle til et arrangement i Friheden Idrætscenter. Kvinden gik først over Gammel Køge Landevej, og da hun var kommet næsten over, blev hun ramt af bilen.

Nu ønsker politiet at tale med alle, der kan sidde inde med oplysninger.

»Vi vil især gerne høre fra en større gruppe af piger eller yngre kvinder, der angiveligt befandt sig på stedet på ulykkestidspunktet. De kan have vigtige oplysninger,« siger vicepolitiinspektør Charlotte Skovby fra Vestegnens Politi.

Politiet har for tiden ikke yderligere oplysninger om køretøjet, der dog formodes at have skader på fronten. Ifølge politiet blev kvinden ramt med høj fart, og der var ingen bremsespor på ulykkesstedet. Politiet ved dog ikke, hvad flugtbilens hastighed var, eller om farten var over de 60 kilometer i timen, som er højeste hastighed på stedet. Vestegnens Politi venter fortsat på de tekniske vurderinger.

Henvendelse kan ske døgnet rundt til Vestegnens Politi på telefon 43861448.