24. februar 2020
Skovgaard Vine på Vallensbækvej 6 i Brøndby inviterer til stor vinmesse.
Skovgaard Vine på Vallensbækvej 6 i Brøndby inviterer til stor vinmesse.
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Slår dørene op til stor vinmesse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Slår dørene op til stor vinmesse
Vestegnen - 25. januar 2020 kl. 11:37
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der er både vinsmagning, nyheder og masser af aktiviteter, når Skovgaard Vine på Vallensbækvej 6 i Brøndby inviterer til stor vinmesse.

Lørdag 1. februar og søndag 2. februar står flere af butikkens udenlandske leverandører klar med smagsprøver og gode fortællinger om livet som winemaker og om deres seneste årgange.

På messen er der også præsentation af nogle nye vine i sortimentet og denne gang er der nyheder fra både Spanien, Frankrig, Italien og Australien.

Fra Italien er to nye producenter med. Sonnino fra Toscana med lækre Chianti vine og Alessandro Rivetto som kommer og byder på Barolo, Barbaresco og lækker Barbera mv.

Fra Australien er nogle af Skovgaard Vines Cleanskin labels tilbage i sortimentet, og fra Frankrig har Skovgaard Vines interne winemaker, Jean-Marc tryllet godt nyt frem.

I alt vil cirka 150 forskellige produkter være på smagning til messen.

Der er to smagninger om lørdagen hvor den første er fra 13.00 til 15.30 og her er stadigt pladser. Den sene smagning lørdag er allerede helt booket. Søndag er smagningen fra kl. 12.00 til 14.30 og her er ligeledes fortsat pladser. Man kan ringe på 70226619 for mere information.

Udover den nærtstående messe-weekend, så er der fuld gang i at flytte rundt i den store butik på Vallensbækvej 6.

- Der er masser af nye varer på vej ind og hele indgangspartiet er næsten færdigt og klar med masser af nye specialiteter. Vi trængte til en ordentlig omgang oprydning og flytten rundt så butikken bliver lidt mere overskuelig og samtidigt mere inspirerende at finde rundt i, siger Kenneth Rylander, som har stået i spidsen for butikken de seneste seks år.