21. oktober 2020
Vestegnens Politi rykkede massivt ud til knivstikkeriet på Lysedammen på Brøndby. Foto: Presse-fotos.dk
gallery icon

Se billedserie

Vestegnens Politi rykkede massivt ud til knivstikkeriet på Lysedammen på Brøndby. Foto: Presse-fotos.dk
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sigtet for at stikke mand ned med 20 knivstik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sigtet for at stikke mand ned med 20 knivstik
Vestegnen - 14. oktober 2020 kl. 12:24
Af Peter Erlitz

En 38-årig mand blev stukket cirka 20 gange i bryst, mave og ryg, og han var umiddelbart efter i livsfare.

Det fremgik af sigtelsen mod en 42-årig kvinde og 31-årig mand, som onsdag morgen blev fremstillet i grundlovsforhør i Retten i Glostrup. Kvinden og manden er i forening sigtet for drabsforsøg eller grov vold. Begge nægter sig skyldige.

Dommeren bestemte, at den 31-årige mand skal være varetægtsfængslet foreløbig frem til den 11. november på en begrundet mistanke om grov vold. Dommeren valgte at løslade den 42-årige kvinde, men hun er dog fortsat sigtet i sagen.

Knivstikkeriet fandt sted mandag den 12. oktober cirka klokken 12.10, i et kælderværelse i et hus på Lysedammen i Brøndby. Ifølge sigtelsen var det manden, der stak med kniv, mens kvinden ventede uden for. Den 38-årige mand, der blev stukket, er siden erklæret uden for livsfare.

Grundlovsforhøret blev holdt for lukkede døre af hensyn til politiets efterforskning, og derfor kendes de nærmere omstændigheder, og de sigtedes forklaringer ikke. Anklagemyndigheden ved Vestegnens Politi forklarede, at man endnu er på et meget tidligt stade i efterforskningen, og at man skal have tid til at finde ud af, hvad der er op og ned i sagen.

Vestegnens Politi anholdt uden dramatik den 42-årige kvinde tirsdag morgen og den 31-årige mand tirsdag eftermiddag, efter det, som politiet selv karakteriserede som en intens efterforskning.

Det er uvist, hvad motivet til knivstikkeriet er. Vestegnens Politi har dog tidligere oplyst, at der ikke er tale om en banderelateret hændelse.

Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?