19. oktober 2021
Shopping OG kaffe latté - slet ikke dårligt.
Shopping OG kaffe latté - slet ikke dårligt.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Shopping-glæder på Vestegnen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Shopping-glæder på Vestegnen
Opdateret 19. januar 2016 kl. 15:45
Vestegnen - 19. januar 2016 kl. 14:05
Af www.birgitte-b.dk

Birgitte blogger om livet på Vestegnen.

arrow Læs også: Livet på Vestegnen: Hold den gode tone

Januar er jo traditionelt udsalgsmåned og hermed chancen for storcentrene for at forlænge juletravlheden en ekstra måned. De gode tilbud skal gerne hive kunder ind, med hjælp fra vinterkulden. For det er jo langt mere behageligt, at kunne ordne al shopping indenfor i varmen. Udsalget kan sagtens foregå på internettet, men de helt store besparelser - og den helt store shopping glæde - kommer ved at finde den helt rigtige frakke eller sko i de butikker, man fysisk besøger (ja, jeg er ikke bleg for at indrømme, at jeg er vild med shopping).

Er der noget, jeg elsker ved Vestegnen, så er det alle de gode (og store) shoppingcentre. Jeg holdt som yngre meget af, at tage til indre København for at shoppe, men alderen og mageligheden har gjort sit indtog og jeg er i dag stor fan af konceptet »alt under ét tag«.

Jeg gider nemlig godt, at kunne hente min postpakke, købe gave til en veninde, kigge på nye bøger og drikke café-kaffe på ét og samme sted. Jeg elsker at gå rundt og snuse lidt til de forskellige butikker. Samtidig med at jeg også lige kan nå at handle dagligvarer og få styr på bogbind til min yngstes skolebog.

Skal jeg ud med min ældste (og meget modebevidste) søn, så er det jo fantastisk, at selv om vi skal besøge mindst to butikker, så kan vi gøre det i ro og mag uden at skulle gå/køre fra sted til sted. Og min til tider utålmodige yngste kan bruge lidt tid i legetøjsbutikken, mens jeg kigger på tøj (til mig selv).

Det er dejligt at gå i de forskellige centre, for de har hver deres styrke og selv om nogle butikker er samme kæde i de forskellige centre, så er indretning og udvalg tit meget forskelligt. De forskellige butikker bugner af inspiration og kan sagtens konkurrere med butikkerne i centrum af København. Mange centre herude har desuden lokale produkter i deres butikker. Og mange specialiteter er billigere end i centrum af København. Noget af det gode ved de forskellige centre er også det store udvalg af restauranter. Her er ingen fine fornemmelser og alle er velkomne. Tit koster maden ikke alverden, trods kvaliteten ikke fejler noget.

Der er kort sagt noget for (næsten) enhver smag derude i de forskellige storcentre på Vestegnen. Og det synes jeg egentlig, er værd at støtte op om.

arrow Livet på Vestegnen: Er du fan af hjemmearbejde?
21. april 2021 kl. 18:07 Opdateret: kl. 17:52
arrow Livet på Vestegnen: Jeg savner min hverdag
13. marts 2021 kl. 06:53 Opdateret: kl. 07:01
arrow Livet på Vestegnen: Hold kontakten
07. februar 2021 kl. 06:53 Opdateret: kl. 13:31
Rejser du til udlandet i år?