20. juli 2019
Vestegnens Politi efterlyser en mand i forbindelse med et seksuelt overgreb i Albertslund.
Vestegnens Politi efterlyser en mand i forbindelse med et seksuelt overgreb i Albertslund.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Seksuelt overgreb: Menneskejagt har ikke givet resultat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Seksuelt overgreb: Menneskejagt har ikke givet resultat
Vestegnen - 23. februar 2018 kl. 12:52
Af Peter Erlitz
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det var en anmeldelse om et seksuelt overgreb, der torsdag fik Vestegnens Politi til at rykke massivt ud til boligbebyggelsen Morbærhaven i Albertslund. Det oplyser politiet fredag middag.

arrow Læs også: Alvorlig forbrydelse: Politiet efterlyser engelsktalende mand

I første omgang ville Vestegnens Politi, da man efterlyste den mulige gerningsmand, ikke oplyse, hvad sagen handlede om, bortset fra, at der var tale om en alvorlig forbrydelse. Politiet var tilbageholdende med oplysninger af hensyn til den forurettede kvinde.

Vestegnens Politi blev kaldt til Morbærhaven i Albertslund torsdag den 22. februar klokken 15.52. Politiet var massivt til stede med både patruljebiler og kriminalteknikere.

Det var også indledningen på en jagt af den mulige gerningsmand. Trods en del henvendelser til politiet, er han endnu ikke blevet anholdt.

Vestegnens Politi efterlyser en gerningsmand, som muligvis også er set i området en times tid før - altså ved 15-tiden - og på nuværende tidspunkt beskrives som:

En mand med brunlig hudfarve og sort hår, 25-30 år, cirka 175 cm høj og almindelig af bygning. Han bar en kasket, en sort jakke og lyse bukser med et sort mønster. Han er ikke etnisk dansk og talte engelsk.

»Hvis nogen har set ham i området omkring Morbærhaven torsdag før eller efter 16-tiden, så kontakt os meget gerne,« opfordrer efterforskningsleder Ole Nielsen, Vestegnens Politi.

Han ønsker på nuværende tidspunkt ikke at frigive yderligere detaljer om efterforskningen.

Vestegnens Politi kan kontaktes døgnet rundt på telefon 43861448.

Selv om Vestegnens Politi allerede torsdag fik en del henvendelser, så er det ikke lykkedes at anholde den mulige gerningsmanden. Politiet vil derfor meget gerne høre fra alle, der har oplysninger.