5. august 2020
Meik Heise Jørgensen blev hædret af Brøndby-borgmester Kent Magelund.
Meik Heise Jørgensen blev hædret af Brøndby-borgmester Kent Magelund.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Rulleskøjtetalent på rådhuset

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rulleskøjtetalent på rådhuset
Vestegnen - 13. februar 2020 kl. 06:51
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Meik Heise Jørgensen på 16 år har høstet flere medaljer til DM i rulleskøjteløb og er nu også dansk mester i indendørs 4.000 meters udskillelsesløb. Han blev derfor hædret af borgmesteren på Brøndby Rådhus.

Brøndbydrengen Meik Heise Jørgensen er trods sine 16 år en af de hurtigste i Danmark på rulleskøjter. Det blev Meik hædret for på Brøndby Rådhus, hvor han blev lykønsket af borgmester Kent Magelund for de flotte resultater.

- I en alder af 16 år kan du nu kalde dig dansk mester i indendørs 4.000 meters udskillelsesløb. Ud over din flotte guldmedalje har du også fået medalje i indendørs 500 meter sprint, 1.000 meter linjeløb og 3.000 meter stafet med en holdkammerat fra København til DM 2019. Din store medaljehøst må siges at være en imponerende bedrift i så ung en alder, lød det blandt andet fra borgmesteren til det unge Brøndbytalent.

Meik Heise Jørgensen er aktiv i Vallensbæk Rulleskøjte Klub, hvor han netop blevet udtaget til bruttogruppen. Dermed er Meik nu officielt blandt de hurtigste løbere i Danmark og kan nu udtages til holdet til EM og VM.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?