26. marts 2019
Vestegnens Politi søger vidner til røveriet mod Burgerking Ishøj lørdag den 9. juni om aftenen.
Vestegnens Politi søger vidner til røveriet mod Burgerking Ishøj lørdag den 9. juni om aftenen.
Foto: THOMAS OLSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Røveri med stor kniv: Politiet søger vidner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Røveri med stor kniv: Politiet søger vidner
Vestegnen - 14. juni 2018 kl. 13:21
Af Peter Erlitz
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Nu er der nye oplysninger om det røveri, som fandt sted lørdag den 9. juni omkring klokken 23.20 på Burgerking-restauranten ved Ishøj Stationsvej og Vejleåvej i Ishøj.

Både personale og spisende gæster var til stede, da den maskerede røver kom ind og truede personalet med en større kniv. Burgerking har efterfølgende taget hånd om de ansatte i forbindelse med den voldsomme hændelse.

Røveren fik udleveret et kontantbeløb, som han puttede i en medbragt plastikpose.

Røveren flygtede derefter på en mørk/sort scooter uden lys og nummerplader, i sydlig retning. Vidneudsagn tyder på, at han kørte over Ishøj Stationsvej og fortsatte ad Vejleåvej, indtil han drejede ned ad stien ved Baldersbækvej.

Signalementet af røveren er, at der er tale om en cirka 20-30 årig mand med afrikansk, måske nordafrikansk udseende, og han er mørk i huden. Han er cirka 165-175 cm høj, almindelig af bygning, og så talte han både dansk og engelsk med accent. Han var iført mørkt tøj, en mørk/sort bøllehat, og så var røveren maskeret med stof for ansigtet, måske en halsedisse.

Gerningsmanden medbragte en cirka 15-20 centimeter lang kniv.

Vestegnens Politi har allerede talt med flere vidner, men har brug for flere oplysninger. Blandt andet vil man meget gerne tale med vidner, som har set røveren på scooteren før eller efter røveriet. Det kan være på veje, stier eller i et boligkvarter mm. Har man oplysninger, kan man kontakte Vestegnens Politi døgnet rundt på telefon 43861448.