15. december 2017
Efter udvidelsen vil -Rødovre Centrum have cirka 155 butikker, cirka 3.300 parkeringspladser, cirka 9 millioner kunder årligt og cirka 2,5 milliarder kroner i årlig omsætning. PR-foto
gallery icon

Se billedserie

Efter udvidelsen vil -Rødovre Centrum have cirka 155 butikker, cirka 3.300 parkeringspladser, cirka 9 millioner kunder årligt og cirka 2,5 milliarder kroner i årlig omsætning. PR-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Rødovre Centrum bliver snart Danmarks største center

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rødovre Centrum bliver snart Danmarks største center
Vestegnen - 28. marts 2017 kl. 09:14
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Stor interesse fra butikker gør, at Danmarks ældste storcenter, Rødovre Centrum, allerede nu melder om over 90 procent udlejede arealer i den udvidelse, der åbner til efteråret.

Det er blandt andet Carl's Jr. og Espresso House, der slår begge dørene op til oktober, når første etape af i alt 5.000 nye kvadratmeter detailhandel står klar til kunderne i Rødovre Centrum.

De mange centerkunder får ikke kun fastfood og kaffebar - centret åbner ca. 15 nye butikker til efteråret, som bliver fulgt op af 10-15 til april 2018. Når udvidelsen er komplet, er Rødovre Centrum ikke kun landets ældste overdækkede storcenter, men også landets største målt på antallet af butikker, som ender på over 150.

Den nye udvidelse bekræfter også, at Rødovre Centrum er det storcenter i Danmark, der har det største udvalg af varer.

»Med den store interesse for at etablere butik i Rødovre Centrum har den vigtigste opgave været at sammensætte det rette butiksmix både i forhold til det eksisterende center såvel som i forhold til markedsområdet og kundesammensætningen,« siger direktør Jesper Andreasen.

Rødovre Centrums syvende udbygning siden åbningen i 1966 skal ses i sammenhæng med, at Rødovre Kommune er inde i en rivende udvikling. Antallet af borgere forventes at stige med 13 procent i løbet af de kommende år som resultat af blandt andet den nye bydel Irma Byen.

Kunderne får desuden endnu flere parkeringspladser at vælge imellem. Byggeriet med i alt 600 nye parkeringspladser i tre plan skrider planmæssigt frem, og udvidelsen bringer antal samlet pladser op på 3.300. En forøgelse af parkeringspladser på godt 20 procent.

Jesper Andreasen forklarer baggrunden for udvidelsen med, at centret forsøger at tilpasse sig den stigende efterspørgsel både efter tilstrækkeligt med parkering og butiksudbud.

Den nye udvidelse forventes at løbe op i en anlægssum på i alt 350-400 millioner kroner.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk