20. april 2019
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Prøv kræfter som livredder på Vallensbæk Strand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Prøv kræfter som livredder på Vallensbæk Strand
Vestegnen - 10. august 2018 kl. 07:05
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der er aktiviteter for hele familien, når LivredderPatruljen besøger Vallensbæk strand. Børnene får mulighed for at prøve livreddernes udstyr, og de kan også melde sig til Livreddertesten sammen med deres forældre, hvor de bl.a skal padle på et rescue board, bjærge en person op fra vandet og give livreddende førstehjælp.

I år er det 20. sæson, at TrygFondens LivredderPatrulje turnerer rundt for at sætte badesikkerhed på dagsordenen gennem lærerige aktiviteter, som børn kan prøve af sammen med deres forældre.

- Vi har erfaret, at LivredderPatruljen er en god måde at få børn og deres forældre til at tale om, hvad man skal huske på, når man er i og ved vandet. Børnene har en sjov og samtidig lærerig eftermiddag i selskab med andre børn, hvor de får lov til at være med til aktiviteter, der sætter fokus på livredning og gode baderåd, siger René Højer, programchef for sikkerhed i TrygFonden.

Børnene får et diplom, hvor det bliver noteret, hver gang de har gennemført en livredderaktivitet. Hvis børnene ikke når at gennemføre alle aktiviteterne på en strand, kan de fortsætte på en af de andre strande, hvor LivredderPatruljen også kigger forbi.

LivredderPatruljen er en del af TrygFonden Kystlivredning, der har ca. 200 specialuddannede kystlivreddere, som passer på badegæsterne på 36 strande og havnebade i Danmark.

LivredderPatruljens besøg varer cirka tre en halv time og finder sted på Vallensbæk Strand den 11. august klokken 11.00-14.00. Program med cirka-tider:

11.00: Livredderne byder velkommen og præsenterer deres udstyr

11.10: Demonstration af en redningsaktion

11.20: Lær stranden at kende - livredderne forklarer om strandens forhold

11.30-12.30: Aktiviteter for børn og deres forældre. Blandt andet Livreddertesten, konkurrencer og kom i praktik som livredder.

12.30-13.00: Pause
13.00-14.30: Programmet gentages, så børn og deres forældre igen kan opleve livredderne i aktion og få mulighed for at gennemføre Livreddertesten samt komme i praktik som livreddere.