7. maj 2021
Brøndby Strand-knivstik 09-03-2021 06
gallery icon

Se billedserie

Foto: Presse-fotos.dk
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Politiet søger vidner: Uoverensstemmelse endte i knivstikkeri

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politiet søger vidner: Uoverensstemmelse endte i knivstikkeri
Vestegnen - 10. april 2021 kl. 06:41
Af Peter Erlitz

En ung mand er sent fredag aften blevet ramt af knivstik i Brøndby Strand, og en anden har fået tæv. Nu vil Vestegnens Politi gerne høre fra vidner, der har bemærket noget.

Politiet fik anmeldelsen klokken 23.01, hvor den ene af de unge mænd, der begge er i begyndelsen af 20'erne, blev fundet blødende omkring Kisumparken 80 i Brøndby Strand.

Efterforskningen peger dog på, at der har været en forudgående uoverensstemmelse mellem de to unge mænd og en større gruppe personer. Præcis hvor det er startet, ved politiet ikke på nuværende tidspunkt, men har en formodning om, at det kunne være i området ved Brøndby Strand Centrum. Hvad motivet var, er heller ikke klarlagt på nuværende tidspunkt.

De to unge mænd skulle angiveligt være passet op af en gruppe på cirka ti personer, og der opstod en uoverensstemmelse, som fik de to unge mænd til at løbe, i hver sin retning.

Den ene fik tæv, den anden blev ramt af knivstik i låret og i underarmen. Han blev kørt til behandling på Rigshospitalets traumecenter og er lørdag morgen uden for livsfare.

Vestegnens Politi rykkede massivt ud til området, og har blandt andet gennemført undersøgelser med hundepatruljer i løbet af natten.

Politiet vil meget gerne høre fra vidner, der har bemærket noget - også i tiden op til klokken 23. Vestegnens Politi kan kontaktes døgnet rundt på telefon 43861448.

Planlægger du at holde den kommende sommerferie uden for Danmarks grænser?