13. august 2020
Efterlyst af Vestegnens Politi. B: Mand, ca. 20-25 år, ca. 175 cm høj, sort hår, almindelig af bygning, iført sort jakke med hvidt logo på venstre overarm, sorte handsker, sorte bukser, sorte sko med hvid sål. B er mistænkt for i tidsrummet kl. 16.02-16.06 at have kastet genstande mod politiet i området Bygaden/Seminarievej i Brøndby.
Efterlyst af Vestegnens Politi. B: Mand, ca. 20-25 år, ca. 175 cm høj, sort hår, almindelig af bygning, iført sort jakke med hvidt logo på venstre overarm, sorte handsker, sorte bukser, sorte sko med hvid sål. B er mistænkt for i tidsrummet kl. 16.02-16.06 at have kastet genstande mod politiet i området Bygaden/Seminarievej i Brøndby.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Politiet offentliggør billeder af fodboldbøller: Venter flere anholdelser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politiet offentliggør billeder af fodboldbøller: Venter flere anholdelser
Vestegnen - 07. februar 2019 kl. 13:11
Af Peter Erlitz
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ny opdatering: Vestegnens Politi har fået kontakt med yderligere en af de fire mænd, og hans billede er derfor fjernet fra efterlysningen.

Opdateret: Vestegnens Politi har nu anholdt en af de fire mistænkte, og mandens billede er derfor fjernet.

På nuværende tidspunkt har Vestegnens Politi identificeret og sigtet i alt 13 unge mænd i forbindelse med urolighederne ved fodboldkampen mellem Brøndby og FCK den 4. november 2018 på Brøndby Stadion.

arrow Læs også: Billeder: Ny efterlysning af fodboldbøller

En 23-årig mand sidder fortsat varetægtsfængslet i sagen, og i går foretog politiet endnu en anholdelse i sagen, hvor en 22-årig mand er blevet sigtet for flaskekast mod politiet ved flere lejligheder efter fodboldkampen den 4. november 2018.

Torsdag offentliggør Vestegnens Politi overvågningsfoto af flere unge mænd, som er mistænkt for at angribe politiet i forbindelse med fodboldkampen mellem Brøndby IF og FC København den 4. november 2018.

Billederne af de unge mænd er taget på Brøndby Stadion og i området omkring Bygaden og Seminarievej i Brøndby. Klik dig igennem billedserien for at se og læse om de fire mistænkte fodboldbøller.

- Vi har efterforsket siden urolighederne i november og de unge mænds billeder har været efterlyst internt i politiet uden held. Nu vælger vi derfor at offentliggøre billederne, i håbet om at offentligheden kan hjælpe med identificeringen, siger politikommissær Andreas Mollerup, som fortsætter:

- I efterforskningen indgår flere billeder, som det kan blive nødvendigt at offentliggøre senere. Vi opfodrer dog de personer som var tilstede i forbindelse med urolighederne, til at melde sig, så vi ikke behøver at offentliggøre deres billede.

Vestegnens Politi venter flere anholdelser i den kommende tid, lyder det fra politikommissæren.

- Efterforskningen i disse sager er tidskrævende, men som vi tidligere har meldt ud, så ændrer det ikke på, at vi kommer efter dem der stod bag urolighederne, men alene på hvor lang tid det tager, siger politikommissær Andreas Mollerup.

Han venter flere anholdelser i den kommende tid.

- Det er tidskrævende, og kræver ihærdighed hos efterforskerne, men vi forventer at kunne identificere en eller to håndfulde yderligere, fortæller politikommissær Andreas Mollerup.

De kan regne med som minimum at blive sigtet for vold mod tjenestemand. Derudover kan der komme yderligere sigtelser, fx i forbindelse med maskering.

Har man oplysninger, kan Vestegnens Politi kontaktes døgnet rundt på telefon 43861448.

arrow Mistænkt i fodbolduro: Mødte selv op hos politiet
11. februar 2019 kl. 10:28 Opdateret: kl. 10:28
Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?