26. januar 2020
Her ses den 25-årige mand på Avedøre Station.
gallery icon

Se billedserie

Her ses den 25-årige mand på Avedøre Station.
Foto: Vestegnens Politi
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Politiet frigiver video og fotos af drabsoffer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politiet frigiver video og fotos af drabsoffer
Vestegnen - 13. december 2019 kl. 12:34
Af Peter Erlitz
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Vestegnens Politi efterforsker fortsat drabet på den 25-årige Mehemt Yaman, der blev fundet skudt i et grønt område i Brøndby Strand lørdag morgen den 16. november.

I forsøget på at nå frem til nye vidner, offentliggør politiet nu overvågningsbilleder af den dræbte optaget på Avedøre Station i tiden umiddelbart før drabet.

På overvågningsbillederne kan man se Mehemt Yaman i tunnellen under Avedøre Station i Hvidovre.

Billederne er optaget klokken 19.46 fredag den 15. november 2019. Yaman blev fundet dræbt af skud lørdag morgen den 16. november ved boldbanerne øst for Strandesplanaden nr. 4 i Brøndby Strand - cirka 1 kilometer vest for Avedøre Station.

De foreløbige undersøgelser tyder på, at han er blevet skudt fredag imellem klokken 19.50 og 21.00.

Den 25-årige blev fundet i et grønt område i Brøndby Strand ved 7-tiden lørdag den 16. november. Det var en hundelufter, der opdagede liget.

Den dræbte beskrives som:
Mand, 25 år, mellemøstlig af udseende, 180 cm høj, kraftig af bygning og med stort sort fuldskæg. Han var iført en grå hættetrøje med hætte trukket over hovedet, grå joggingbukser og sorte sko.

- Vi håber, at med offentliggørelsen af billederne, vil vidner huske at de så manden på Avedøre Station og kontakte os, siger politikommissær Ole Nielsen.

Offentliggørelse af overvågningsbillederne sker efter forudgående orientering af de pårørende i sagen.

Vestegnens Politi har tidligere været ude med en efterlysning af vidner.

Efterforskningen har vist, at den dræbte Mehemt Yaman ankom med taxa til Avedøre Station fredag den 15. november cirka kl. 19.45 og løb gennem stationshallen og ud ved Store Hus-siden, for herefter at løbe til venstre langs stien mod kanalen.

- Det var ikke fordi nogen var efter ham, det virkede bare som om han havde travlt og skulle skynde sig, forrtalte efterforskningsleder Ole Nielsen fra Vestegnens Politi.

Det er politiets opfattelse, at manden efterfølgende er fortsat langs med stien ved kanalen, forbi vold-terrænet og over motorvejen til området i Brøndby Strand, hvor han blev fundet dræbt.

- Det er vores antagelse, men vi ved det ikke præcis. Derfor vil vi gerne høre fra alle, der har oplysninger. Det kan være de har set manden, set om han fulgtes med andre, eller der har været andre personer i området, også knallerter o.lign, lød det fra Ole Nielsen.

Hvis man har set den 25-årige mand eller set andre personer sammen med ham, eller i øvrigt har oplysninger, kan man kontakte Vestegnens Politi døgnet rundt på telefon 43861448.