10. juli 2020
Ishøj Havn er fortsat corona-hotspot.
Ishøj Havn er fortsat corona-hotspot.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Politiet fastholder et enkelt corona-hotspot

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politiet fastholder et enkelt corona-hotspot
Vestegnen - 02. juni 2020 kl. 16:13
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Parkeringspladsen foran Brøndby Stadion er ikke længere et corona-hotspot. Dermed er kun ét hotspot-område tilbage - det er Ishøj Havn.

De særlige hotspots blev udpeget i slutningen af april, og politiet siden har patruljeret ekstra for at være på forkant med forsamlinger og risiko for spredning af coronavirus i det gode vejr.

Indtil videre fastholder Vestegnens Politi en øget opmærksomhed i Ishøj Havn:

- Vi har ført mange tilsyn med vores hotspots for at undgå, at mange små grupper går hen og bliver en stor forsamling - og generelt har vi set gode takter og omtanke. Derfor sløjfer vi nu områderne men fortsætter indtil videre med en øget opmærksomhed i Ishøj Havn, hvor mange søger hen i det gode vejr, siger politidirektør Kim Christiansen.

Politidirektøren tilføjer, at Vestegnens Politi stadig kører med et forhøjet coronaberedskab døgnet rundt i hele politikredsen, følger udviklingen tæt og er klar til at udpege nye hotspots, hvis det viser sig nødvendigt.

Han opfordrer alle til at tænke nøje over, hvor man tager hen, holde afstand og undgå at for mange stimler for tæt sammen - og roser langt de fleste for at tage det alvorligt:

- Begynder vi at se forsamlinger eller uhensigtsmæssig adfærd visse steder, så er vi klar til at indføre nye hotspots - og bryder nogen de regler, der skal bremse coronavirus i vores samfund, er vi også parate med bøder, siger politidirektør Kim Christiansen.

For at være på forkant med forsamlinger og risiko for spredning af coronavirus, når vejret blev godt, udpegede Vestegnens Politi den 24. april en række hotspot-områder til ekstra politiopsyn.

Det drejede om havnene i Brøndby, Hvidovre, Ishøj og Vallensbæk, to grønne områder ved Bagsværd Sø og i Herlev og ugen efter også parkeringspladsen ved Brøndby Stadion.

Hotspot-områderne ved havnene i Brøndby, Hvidovre og Vallensbæk blev siden sløjet tre uger efter (den 15. maj).

Vestegnens Politi har siden midt i marts haft et særligt coronaberedskab med ekstra personale kørende ved siden af politiets normale daglige drift for at understøtte samfundsindsatsen mod coronavirus - og herunder blandt andet ført tilsyn med hotspots, testcentre, indkøbscentre og restaurationer.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?