14. oktober 2019
Det er aldrig rart at komme hjem til et hus, der er gennemrodet. Selv om antallet af indbrud på Vestegnen er historisk lavt, så er ét indbrud ét for meget, understreger Vestegnens Politi.
Det er aldrig rart at komme hjem til et hus, der er gennemrodet. Selv om antallet af indbrud på Vestegnen er historisk lavt, så er ét indbrud ét for meget, understreger Vestegnens Politi.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Politiet: Tænd julelys og undgå indbrud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politiet: Tænd julelys og undgå indbrud
Opdateret 04. december 2018 kl. 15:54
Vestegnen - 03. december 2018 kl. 16:12
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Vestegnens Politi har indledt »Operation Julelys«.

I de kommende uger kan man møde sine lokale politifolk, når Vestegnens Politi kommer rundt til alle kommuner og giver råd mod indbrud.

Selvom antallet af indbrud på Vestegnen er historisk lavt, så er ét indbrud ét for meget og derfor giver lokalbetjentene i den kommende tid råd om hvordan man kan imødegå juleindbrud.

Siden 2013 er antallet af indbrud i boliger raslet ned på Vestegnen. I 2013 modtog Vestegnens Politi 4.119 anmeldelser, og det tal var i 2017 faldet til 2.460 indbrud i boliger. Det endelige tal for 2018 er naturligvis ikke opgjort endnu, men det tegner til at blive lavere end i 2017, oplyser Vestegnens Politi.

Juletiden er desværre også indbrudstid. Det skyldes at indbrudstyve foretrækker at arbejde i mørke og det er nemt at finde på denne årstid. Men det er også nemt at gøre noget ved: Lys, trængsel og alarm skræmmer juletyven væk - derfor er budskabet fra politiets »Operation Julelys«: Tænd lys!

- Lys skræmmer tyven væk, for så kan han ikke arbejde uset. Simple tænd/sluk-ure, som tænder lys i mørket, kan få tyven til at gå uden om din bolig. Og har du ikke allerede tænd/sluk-ure, så giver vi ét til de første 50 borgere i hver kommune der besøger os på vores tur rundt i politikredsen, siger Vestegnens Politis indbrudsekspert Bent Nikolajsen.

Her foregår »Operation Julelys«

Onsdag den 5. december: Glostrup Shoppingcenter foran Tøjeksperten fra kl. 15-17.

Torsdag den 6. december: Hvidovre, Frihedens Butikscenter ved Føtex fra kl. 15-17, og Rødovre Centrum ved Festpladsen fra kl. 18-20.

Mandag den 10. december: Ishøj Bycenter, Store Torv ved trappen fra kl. 15-17, og City 2, Rød Indgang ved kiosk fra kl. 18-20.

Tirsdag den 11. december: Vallensbæk Stationstorv (syd for jernbanen) - se efter den lokale mobile politistation fra kl. 15-17, og Albertslund Centrum, Stationstorvet - se efter den lokale mobile politistation fra kl. 16-18.

Torsdag den 13. december: Brøndby, Nygårds Plads ved Kvicklys indgang fra kl. 16-18 - med Politikadet Junior.