21. juli 2019
Foto: Midt- og Vestsjællands Politi
gallery icon

Se billedserie

Foto: Midt- og Vestsjællands Politi
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Politi offentliggør fotos: Her er gerningsmanden til knivstikkeri

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politi offentliggør fotos: Her er gerningsmanden til knivstikkeri
Vestegnen - 08. marts 2019 kl. 13:17
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I forbindelse med knivstikkeriet ved shoppingcentret Waves i Hundige den 23. februar, anmoder politiet offentligheden om hjælp til at finde og identificere gerningsmændene.

arrow Læs også: Politiet søger vidner: Knivstik i Hundige

Politiet har identificeret den ene gerningsmand som værende Hamza Abdol Azeem Thamer Al-Habeeb. Han beskrives som: Mand, udenlandsk af udseende, 27 år, cirka 175 cm høj, almindelig af bygning, brune øjne, mørkt hår, der er klippet kort i siderne, og som er længere på toppen, skæg på hagen.

Midt- og Vestsjællands Politi har valgt at offentliggøre to billeder fra overvågningskameraer. Det ene billede viser Hamza Abdol Azeem Thamer Al-Habeeb alene, hvor er han iført en mørk jakke, mørke bukser med hvide striber på siderne og mørke sko.

Det andet billede viser en uidentificeret person, der er sammen med Hamza Abdol Azeem Thamer Al-Habeeb. Den uidentificerede person beskrives som: Mand, udenlandsk af udseende, cirka 25-35 år, almindelig af bygning, sort kort hår med høje tindinger og mørkt skæg. Iført grå sweatshirt med lynlås (formentlig en hættetrøje), blå jakke, mørke bukser og mørke sko.

- Ved genkendelse/identifikation skal der ikke tages kontakt til personerne, men rettes henvendelse til Midt- og Vestsjællands Politi på 114, understreger politi.