24. januar 2019
Vestegnens Politi vil følge situationen nøje, efter der de seneste par måneder har været to skyderier i samme boligkvarter i Albertslund.
Vestegnens Politi vil følge situationen nøje, efter der de seneste par måneder har været to skyderier i samme boligkvarter i Albertslund.
Foto: THOMAS OLSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Otte skud i boligområde: Politiet øger tilstedeværelsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Otte skud i boligområde: Politiet øger tilstedeværelsen
Opdateret 09. januar 2018 kl. 10:18
Vestegnen - 08. januar 2018 kl. 16:05
Af Peter Erlitz
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Natten til lørdag den 6. januar blev der løsnet otte skud i boligområdet Krebsens Kvarter i Albertslund. Det får Vestegnens Politi til at øge sin tilstedeværelse i området, og i øvrigt være mere opmærksom på, hvad der foregår.

arrow Læs også: Vidne til skud så actionfilm i tv

Desuden vil Vestegnens Politi meget gerne høre fra vidner eller fra personer, som har information om skyderiet. Sidder man inde med oplysninger, kan Vestegnens Politi kontaktes døgnet rundt på telefon 43861448.

Krebsens Kvarter ligger ikke langt fra Løvens Kvarter, hvor der i begyndelsen af november også var skyderi. Vestegnens Politi vil dog ikke på nuværende tidspunkt kæde de to skyderier sammen, og skudepisoderne efterforskes i øjeblikket som to individuelle hændelser, oplyser Vestegnens Politi.

Skyderiet blev anmeldt klokken 01.48 natten til lørdag den 6. januar. Vestegnens Politi kunne konstatere, at to biler og et plankeværk blev ramt, men angiveligt er ingen personer blevet ramt, og i følge politiets undersøgelser er heller ikke andet end biler og plankeværk ramt.

Vestegnens Politi oplyser, at man har fundet hylstre fra 9 mm patroner på stedet, men man ved ikke på nuværende tidspunkt, hvilket våben der er tale om. Det skal nærmere undersøgelser forsøge at klarlægge.

Det er politiets opfattelse, at det var to tilfældige biler, der blev ramt, og på nuværende tidspunkt har politiet ikke et bud som motiv og baggrund for skyderiet. Man vil heller ikke af- eller bekræfte, om skyderiet er rocker/bande relateret.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk