23. maj 2019
En ny lokalplan i Brøndby Strand skal bane vej for et nyt sundhedshus og for yderligere 170 parkeringspladser. De røde prikker er nye p-pladser, den blå er placeringen af det nye sundhedshus. Kort: Brøndby Kommune
En ny lokalplan i Brøndby Strand skal bane vej for et nyt sundhedshus og for yderligere 170 parkeringspladser. De røde prikker er nye p-pladser, den blå er placeringen af det nye sundhedshus. Kort: Brøndby Kommune
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nyt sundhedshus og flere p-pladser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyt sundhedshus og flere p-pladser
Vestegnen - 07. november 2018 kl. 16:46
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En ny lokalplan vil bane vejen for 170 yderligere parkeringspladser i Brøndby Strand Parkerne og et sundhedshus i Tranumparken. Planen er i høring frem til den 9. januar 2019. Der har længe været problemer med parkeringsforholdene i Brøndby Strand Parkerne. Der er flere biler end der er parkeringspladser, og det har givet udfordringer med ulovlig parkering. En ny lokalplan, der nu er i høring, åbner for, at der kan etableres 170 nye parkeringspladser placeret otte forskellige steder i Brøndby Strand Parkerne.

Kommunen har gennem længere tid arbejdet for at tiltrække læger til Brøndby Strand og derfor indeholder lokalplanen også forslag om, at der etableres et nyt sundhedshus i området. Sundhedshuset planlægges at åbne i stueplan i Tranumparken 3-5, i det tidligere fælleshus. Sundhedshuset vil desuden kunne genhuse øre-, næse-, halslæger, der i dag har klinik i et højhus, der skal nedrives.

- Vi har et problem med parkering i Brøndby Strand Parkerne og vi har behov for at kunne tiltrække læger til området. Det har fyldt meget, ikke mindst for borgerne i Brøndby Strand. Derfor er det her en vigtig lokalplan, da den åbner for, at vi nu kan få gjort noget ved begge ting. Jeg er glad for, at det var en enig kommunalbestyrelse, der vedtog forslaget til lokalplanen og jeg ser frem til at vi får input i høringsperioden og efterfølgende kommer videre med arbejdet, siger Vagn Kjær-Hansen, formand for teknik- og miljøudvalget i Brøndby.

Der holdes borgermøde for alle interesserede om parkering og sundhedshus i Brøndby Strand torsdag den 22. november kl. 18-19.30. Mødes holdes i fælleshuset Rheumhus i Albjergparken 4, Brøndby Strand.