26. maj 2020
Fredag var der rejsegilde på de første 31 af 230 nye rækkehuse.
gallery icon

Se billedserie

Fredag var der rejsegilde på de første 31 af 230 nye rækkehuse.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nye boliger er solgt på forhånd

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nye boliger er solgt på forhånd
Vestegnen - 21. september 2019 kl. 09:44
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der er blevet bygget på livet løs, siden der blev taget første spadestik til Ikano-boligerne på Skovbo Allé Greve. Fredag var byggeriet så langt, at der kunne holdes rejsegilde på første etape.

Den første etape omfatter de første 31 af 230 rækkehuse. De første 12 boliger er allerede solgt, og derfor forventer Ikano Bolig snart at begynde salget af de næste 30 rækkehuse.

Arbejdet med at bygge fællesskab og godt naboskab er også i fuld gang. Sideløbende med byggeriet har der været afholdt møder og arrangementer for naboer og købere. Eksempelvis er der blevet indviet en pop-up-café, der har været afholdt fællesspisning og åben byggeplads. For fællesskab og en god hverdag er i fokus, når Ikano Bolig udvikler boligkvarterer.

- En god hverdag kræver gode rammer, så det tænker vi meget over, når vi bygger. Samtidig ønsker vi at bygge mere end boliger, vi ønsker at bygge fællesskaber. Derfor engagerer vi os i lokalområdet før, under og efter, at boligerne er bygget. Vi bygger bydelshuse, spisepladser og fællesskure og hjælper købere og naboer i gang med at med at lære hinanden at kende. Det skaber godt naboskab og nærvær i hverdagen, fortæller Cecilie Tarras Madsen, der er fællesskabsudvikler i Ikano Bolig.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?