3. juli 2020
Nadja Hansen er restaurantchef i Greve.
Nadja Hansen er restaurantchef i Greve.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny restaurant: Gratis burgere i et år til 45 første

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny restaurant: Gratis burgere i et år til 45 første
Vestegnen - 21. oktober 2019 kl. 11:43
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den 7. november klokken 10.00 åbner Sunset Boulevard en ny restaurant i Greve tæt på motorvejsafkørslen Greve S (afkørsel 29). Er man rigtig hurtig til at kigge forbi og blandt de første 45 gæster i den nye restaurant, kvitterer Sunset Boulevard med et års forbrug af burgere.

- Jeg glæder mig helt vildt til at vise vores nye restaurant frem. Mine kollegaer og jeg ser frem til at byde gæsterne velkommen og til at forkæle dem med god mad i de lækre omgivelser - og så fejrer vi selvfølgelig åbningen med en række virkelig attraktive tilbud til gæsterne, siger restaurantchef Nadja Hansen.

Hun håber, at gæsterne vil opleve, at de nye rammer kommer til at skabe en god atmosfære omkring måltidet.

- Vi er ikke kun et sted, hvor gæsterne får et frisklavet måltid mad. Vi skal også have nogle rammer, hvor det er hyggeligt at være, og hvor man som gæst til enhver tid føler sig velkommen og forkælet. Det er derfor vi blandt andet har prioriteret at få danske designmøbler og et mere varmt og nordisk look i restauranten, siger Nadja Hansen.

Også børnene kan nyde godt af et godt åbningstilbud. I hele november vil der nemlig være en gratis børnemenu til alle børn under 12 år, når der bliver købt en stor menu til minimum 70 kroner.

Et års forbrug af burgere består af én burger hver uge i et år og gælder ikke Hereford-burgere.

Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?