17. oktober 2019
Natten til torsdag var der en voldsom bilbrand på en p-plads ved Ishøj Søvej. Samme sted var der en lignende brand den 10. december.
gallery icon

Se billedserie

Natten til torsdag var der en voldsom bilbrand på en p-plads ved Ishøj Søvej. Samme sted var der en lignende brand den 10. december.
Foto: BRAND-ISHOJ.DK
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny bilbrand på samme parkeringsplads

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny bilbrand på samme parkeringsplads
Vestegnen - 03. januar 2019 kl. 09:42
Af Peter Erlitz
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ishøj er i denne periode plaget af flere voldsomme bilbrande. Natten til torsdag blev to varebiler og en personbil brændt af - og det skete på samme parkeringsplads ved Ishøj Søvej 5 over for Strandgårdsskolen, hvor der tidligere har været bilbrand.

arrow Læs også: Efter bilbrande: Undersøger overvågning

Bilbranden natten til torsdag opstod kort før klokken 02.45, og både Østsjællands Beredskab i Taastrup og Vestegnens Politi rykkede ud. Mens brandfolkene fik slukket den voldsomme brand, undersøgte politiet området og indsamlede tekniske spor. Der er endnu ikke oplysninger om årsagen til branden, og om det er ild fra én bil, der har spredt sig til de øvrige, eller der er tale om selvstændige brande. Hos Vestegnens Politi er meldingen, at det endnu er for tidligt at sige, om branden var påsat.

På samme parkeringsplads ved Ishøj Søvej var der den 10. december en voldsom bilbrand. Senest har der været bilbrande ved Ågården den 29. december og ved Landlyststien den 30. december. I alle tilfælde har varebiler været involveret.

arrow Justitsministeren skal give svar om bilbrande
03. februar 2019 kl. 16:30 Opdateret: kl. 16:30
arrow Ny bilbrand: Mand i sort tøj efterlyses
31. januar 2019 kl. 21:23 Opdateret: kl. 21:23
arrow Efter mange bilbrande: Nedsætter udvalg for at øge trygheden
30. januar 2019 kl. 13:31 Opdateret: kl. 13:31