2. juni 2020
Onsdag den 21. august er sidste dag med livreddere på strandene. Foto: Jørgen C. Jørgensen
Onsdag den 21. august er sidste dag med livreddere på strandene. Foto: Jørgen C. Jørgensen
Foto: Jørgen Chr. Jørgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nu er det sidste uge med livreddere på strandene

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nu er det sidste uge med livreddere på strandene
Vestegnen - 13. august 2019 kl. 15:12
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Skolebørnene er rykket ind i klasseværelserne, og mange er vendt tilbage til arbejdet efter sommerferien. Det betyder, at der er langt færre mennesker på strandene, og derfor takker livredderne snart af for badesæsonen 2019, hvor de blandt andet har holdt opsyn på Brøndby, Vallensbæk, Ishøj og Hundige Strand

- Vi kan tydeligt se, at antallet af strandgæster falder markant, når skolerne begynder efter sommerferien, og det har vi indrettet vores sæson efter. Men man kan stadig nå at tage en svømmetur under opsyn af livredderne i den kommende uge, og det håber vi, at mange vil gøre. Børnehaver og skoleklasser er også velkomne til at komme en tur ned på stranden, så fortæller livredderne gerne om de fem baderåd og om, hvordan man passer på sig selv og hinanden på stranden, siger René Højer, programchef i TrygFonden.

Forhåbentligt fortsætter det lune vejr, så badeglade børn og voksne i de kommende uger kan forlænge sommeren med flere badeture. Hopper man i vandet, opfordrer TrygFonden Kystlivredning til at huske på de 5 baderåd.

- Generelt oplever vi, at folk passer godt på, når de bader. Livredderne har igennem sommeren mødt rigtig mange mennesker på strandene og talt med dem om badesikkerhed og de forholdsregler, man bør tage, inden man går i vandet. Vi håber, at baderådene om bl.a. aldrig at bade alene og at være opmærksom på strømforholdene har klædt danskerne godt på til at bade, når livredderne ikke længere holder øje, siger Michael Iwersen, uddannelsesleder i TrygFonden Kystlivredning.

Sidste dag med livreddere fra TrygFondens Kystlivredning er onsdag den 21. august.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?