29. oktober 2020
Tusindvis af naturgaskunder på Vestegnen har nu fået energiselskabet OK som leverandør.
Tusindvis af naturgaskunder på Vestegnen har nu fået energiselskabet OK som leverandør.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Naturgaskunder får ny leverandør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Naturgaskunder får ny leverandør
Vestegnen - 22. september 2020 kl. 10:05

Tusindvis af naturgaskunder på Vestegnen har netop fået en ny leverandør. Det er energiselskabet OK, der har overtaget Ørsteds naturgaskunder.

Energiselskabet OK overtog 1. september 107.000 naturgaskunder og 44.000 varmeservicekunder, som tidligere har været tilknyttet Ørsted. En del af disse kunder er bosat i Glostrup, Hvidovre, Rødovre, Brøndby, Albertslund, Høje-Taastrup, Ishøj og Vallensbæk, og de kan nu se frem til et nyt kundetilhørsforhold til det danske, kundeejede selskab OK.

- Vi har glædet os meget til at byde kunderne velkomne i OK og ser frem til at give dem den gode kundeoplevelse, vi er kendt for på vores øvrige forretningsområder, siger Simon Vestergaard Pedersen, produktchef for el og naturgas i OK.

OK, som måske mest af alt er kendt for sine tankstationer, er meget forankret i lokalsamfundene rundt omkring i Danmark, herunder flere steder på Vestegnen. Mest kendt er de sjove reklamer og konceptet om at støtte lokalsporten, når man tanker, men OK er meget mere end tankstationer.

- Vi er et bredt funderet energiselskab med el, varmepumper og meget mere. Gasmarkedet har vi været på siden 2010 og er vel efterhånden den aktør, der har været der længst tid. Nu har vi så overtaget en kundeportefølje, der med ét slag gør os til en ret betydende aktør på naturgasmarkedet, og vores nytilkomne kunder vil stifte bekendtskab med en erfaren og stabil leverandør med kundeservice i højsædet, siger Simon Vestergaard Pedersen.

Baggrunden for OKs overtagelse af naturgaskunderne er, at Ørsteds netselskab Radius Elnet, privatkundeforretningen og udendørsbelysningsforretningen var solgt til SEAS-NVE. Forud for godkendelsen vurderede myndighederne, at SEAS-NVE ville kunne opnå en dominerende position på gasmarkedet, såfremt selskabet overtog Ørsteds naturgaskunder. Det er disse kunder, som nu overtages af OK.

Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?