24. januar 2019
Man kan møde forfatter Jonas Bengtsson den 17. januar. Foto: Robin Skjoldborg
Man kan møde forfatter Jonas Bengtsson den 17. januar. Foto: Robin Skjoldborg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mød forfatter til barsk og fordomsfri fortælling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mød forfatter til barsk og fordomsfri fortælling
Vestegnen - 12. januar 2018 kl. 14:25
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I januar måned læser DR Romanklubben romanen »Sus«, og nu kan alle interesserede læsere møde forfatteren bag romanen - Jonas T. Bengtsson.

»Sus« er en barsk og fordomsfri fortælling om pigen Sus på 19 år, der er vokset op under ubarmhjertige og brutale vilkår. Hendes bror ligger på intensiv afdeling med en granatsplint i hjernen, og hendes far sidder inde for mord på moren.

Sus forsøger at glemme sin fortvivlelse og bruger i stedet tiden på at forberede sig på at slå sin far ihjel, så snart han bliver løsladt.

Jonas T. Bengtssons forfatterskab er stærkt inspireret af at have boet store dele af sit liv i Brønshøj og Københavns Nordvestkvarter. Han trækker på erfaringer fra venner, som har oplevet psykisk sygdom, og han har desuden haft lange samtaler med kriminelle og narkomaner for at opnå fortrolighed med de mennesketyper og miljøer, som han skildrer i sin litteratur.

Til arrangementet på Ishøj Bibliotek får man mulighed for at stille spørgsmål om romanen, og man kan også høre mere om baggrunden for bogen og arbejdet med den.

Arrangementet løber af stablen onsdag den 17. januar klokken 19-21, og det er gratis at deltage. Tilmeld dig via mail på salonen@ishoj.dk. Skriv i mailen, hvor mange I kommer.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk