16. oktober 2019
Knivstik 301118
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mistænkt for knivstik ved gymnasiefest: Politiet offentliggør foto og video

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mistænkt for knivstik ved gymnasiefest: Politiet offentliggør foto og video
Vestegnen - 25. april 2019 kl. 11:58
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Vestegnens Politi offentliggør nu overvågningsbilleder af en ung mand, der mistænkes for drabsforsøg med kniv i Rødovre.

I forbindelse med en gymnasiefest, der blev afholdt den 30. november 2018 på Rødovre Gymnasium, Hendriksholms Boulevard 28 i Rødovre, blev en af de tilstedeværende vagter omkring midnat stukket med kniv.

Tidligere på aftenen var en af festens deltagere blevet smidt ud fra festen og knivstikkene er formentligt en udløber af denne episode. Umiddelbart inden knivstikkeriet ankom tre personer og spurgte ind til den tidligere episode. Efter en længere diskussion med vagterne endte det med, at en af de tre personer tildelte vagten to knivstik i overkroppen, hvorved vagten blev alvorligt såret. De tre personer flygtede herefter fra stedet.

To personer sigtet for medvirken

Vestegnens Politi har tidligere fundet frem til to personer der mistænkes for at være dem, der fulgtes med den unge mand, som stak med kniven. De to er allerede sigtet for medvirken til forsøg på manddrab.

- Vi har altså fundet dem, vi mener er de medskyldige, men trods intensiv efterforskning er det ikke lykkedes os at finde frem til ham, der begik selve drabsforsøget. Derfor har vi nu valgt at offentliggøre overvågningsvideoen, der viser den unge mand, siger politikommissær Ole Nielsen fra Vestegnens Politi.

Den unge mand der stak med kniven beskrives som:

Mand, 17-20 år, somalisk afstamning, 180-190 cm høj, tynd/spinkel af bygning, iført grå/hvid dynejakke, sort/grå hættetrøje, blå cowboybukser, kondisko, talte dansk med accent.

Kan man genkende gerningsmanden eller har informationer i sagen, kan Vestegnens Politi kontaktes døgnet rundt på telefon 43861448.