10. december 2019
Vestegnens Politi var massivt til stede, blandt andet for at lede efter spor efter skyderiet. Foto: www.brand-ishøj.dk
gallery icon

Se billedserie

Vestegnens Politi var massivt til stede, blandt andet for at lede efter spor efter skyderiet. Foto: www.brand-ishøj.dk
Foto: BRAND-ISHOJ.DK
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mindst 15 skud mod bil: Politiet søger vidner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mindst 15 skud mod bil: Politiet søger vidner
Vestegnen - 16. september 2018 kl. 12:35
Af Peter Erlitz
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

To 24-årige mænd blev såret, da der lørdag aften blev affyret mindst 15 skud mod en Mercedes stationcar i krydset Ishøj Parkvej og Ishøj Stationsvej ud for Circle K-tanken.

arrow Læs også: Politi: Intern bandekonflikt har ført til skyderier

Vestegnens Politi har allerede foretaget flere vidneafhøringer, men vil i øvrigt gerne tale med alle, der har set noget eller har oplysninger. Meldingen om skyderiet kom klokken 22.09.

De to mænd sad i bilen, da den blev beskudt. Mindst to skud gik igennem bilen og ramte den ene mand i benet og den anden mand i ballen og bækkenet. Han var natten til søndag på operationsbordet.

- Vi arbejder ud fra en teori om, at der er blevet anvendt et automatvåben, men det er endnu for tidligt at sige med sikkerhed, siger vagtchef Lars Guldborg fra Vestegnens Politi. Han tilføjer, at det også er for tidligt at sige, om der er brugt ét eller flere våben.

Efter skudepisoden kørte bilen fra stedet mod Vallensbæk. En patrulje fra Vestegnens Politi fandt bilen i nærheden af Vallensbæk Station med de to sårede mænd i. Betjentene gav førstehjælp, indtil ambulancen nåede frem. Begge er uden for livsfare, oplyser politiet.

De to 24-årige mænd, der begge er fra Vestegnen, har indtil videre ikke været særlig meddelsomme. Vestegnens Politi kender begge mænd i forbindelse med tidligere sager, men vil ikke på nuværende tidspunkt fortælle for hvad. Motivet er heller ikke fastslået, og politiet vil ikke lige nu komme med bud på, om skyderiet kan være banderelateret eller har baggrund i nogle interne uoverensstemmelser blandt personer eller grupper.

Vestegnens Politi er lige nu i gang med en større efterforskning. Allerede kort efter skyderiet, gik kriminalteknikere i gang med at sikre spor, og Ishøj Stationsvej og Ishøj Parkvej var i en periode afspærret på grund af politiets arbejde.

Politiet har ikke i øjeblikket oplysninger om andre involverede biler. Det har dog tidligere været fremme, at skuddene kom fra en eller flere biler, som derefter forsvandt fra stedet.

Har man oplysninger, kan Vestegnens Politi kontaktes døgnet rundt på telefon 43861448.

arrow Fem biler beskudt i boligområde: Politiet afspærrer område
19. september 2018 kl. 12:12 Opdateret: kl. 12:12
arrow Efter voldsomt skyderi: Øger patruljeringen
18. september 2018 kl. 07:30 Opdateret: kl. 07:30