20. november 2018
Hovedstadens Beredskab er lige nu i gang med at slukke en brand ved Islevdalsvej i Rødovre. Foto: Hovedstadens Beredskab
Hovedstadens Beredskab er lige nu i gang med at slukke en brand ved Islevdalsvej i Rødovre. Foto: Hovedstadens Beredskab
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Massiv indsats: Storbrand i spånsilo

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Massiv indsats: Storbrand i spånsilo
Vestegnen - 17. januar 2018 kl. 17:16
Af Peter Erlitz
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hovedstadens Beredskab er lige nu i gang med at slukke en brand i en spånsilo ved en virksomhed på Islevdalsvej i Rødovre. Den massive indsats vil vare nogle timer endnu, oplyser den vagthavende operationsleder hos Hovedstadens Beredskab.

Branden brød ud kort efter klokken 15 i spånsiloen på Islevdalsvej 190. Branden er begrænset til selve murstenssiloen, og der har ikke været fare for, at branden spredte sig til andre bygninger, ligesom der ikke er personer, som er kommet til skade.

Hovedstadens Beredskab har indsat cirka 24 brandfolk og et større antal køretøjer fra tre brandstationer for at bekæmpe branden. Det er blandt andet en udfordring, at selve branden er svær at komme til inde i siloen.

Hovedstadens Beredskab bruger blandt andet en såkaldt skæreslukker. Der er tale om værktøj, hvor vand blandet med metalpulver under højt tryk kan skære sig igennem forskellige materialer, og når der så er adgang til selve indholdet, kan man med vand bekæmpe selve branden.

Også Vestegnens Politi er til stede ved branden. Det er blandt andet politiets opgave at forsøge at finde frem til en årsag til branden.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk