21. februar 2019
Børn og voksne kan prøve cirkusleg. Foto: Ebbe Forup
gallery icon

Se billedserie

Børn og voksne kan prøve cirkusleg. Foto: Ebbe Forup
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Magi i vinterferien

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Magi i vinterferien
Vestegnen - 11. februar 2018 kl. 15:01
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Cirkusmuseet i Hvidovre byder både i uge 7 og 8 på masser af aktiviteter, men særligt fra den 12.-16. februar venter en stor oplevelse, når en af Danmarks mest internationalt anerkendte illusionister i form af Kim Kenneth optræder.

Kim Kenneth har især slået sine folder i nogle af Europas største cirkusser og på nogle af de største varietéer. Her har han vist illusionsnumre, som sjældent er set i Danmark, og som bedst er sammenlignelige med numre, man ellers forbinder med illusionister som David Copperfield.

I Danmark har han blandt andet optrådt i Cirkus Benneweis og Cirkus Arena og nu også på Cirkusmuseet i Hvidovre. I forestillingen vil han frembringe nogle af sine små og store »mirakler«. Han vil være assisteret af sin kone, Jessica, der også vil give en smagsprøve på sine balanceevner i et fantastisk nummer, hvor hun balancerer med sværd. Forestillingen finder sted fra den 12.-16. februar, alle dage kl. 11. Billetter kan reserveres på info@cirkusmuseet.dk

Skulle man selv blive inspireret til at træde ind i manegen giver museet også mulighed for det, da der både i uge 7 og 8 fra mandag til fredag vil være cirkusleg fra kl. 12.30-14.30 og om søndagene fra kl. 11-12.30 på nær fastelavnssøndag, hvor museet byder indenfor til et stort fastelavnsarrangement. Til cirkusleg vil trapezer, liner, jongleringsrekvisitter og meget mere friste.

Mikkel Knudsen, daglig leder af Cirkusmuseet, lover således, at der vil være mulighed for gode grin, men også for at testet sine egne evner som artist:

»Igennem cirkusleg får du en respekt for det arbejde, der ligger bag artisternes kunnen, men du får også erkendelser om dine egne evner og som regel dukker der nye op i arbejdet med cirkus.«

Er man til mere rolige aktiviteter har museet også åbent i sit kreative værksted, hvor alle remedier vil være til rådighed til at lave alt fra tryllehatte til cirkuscollager. Museets udstilling byder også på mulighed for fordybelse i cirkusverdenen med sjove og spektakulære rekvisitter, kostumer og filmklip med virkelighedens artister.

Cirkusmuseet ligger i den smukke gamle kaserne kaldet Avedørelejren. Man kan læse mere om museet på www.cirkusmuseet.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk