3. marts 2021
Det er blevet efterår på Vestegnen. Og det giver inspiration til en tur i biografen, på museum eller et foredrag - der er nemlig masser af tilbud på Vestegnen.
Det er blevet efterår på Vestegnen. Og det giver inspiration til en tur i biografen, på museum eller et foredrag - der er nemlig masser af tilbud på Vestegnen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lokale tilbud lokker: Livet på Vestegnen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lokale tilbud lokker: Livet på Vestegnen
Vestegnen - 24. november 2018 kl. 06:53
Af www.birgitte-b.dk

Birgitte blogger om livet på Vestegnen. Denne gang er hun blevet inspireret af de mange events og kulturtilbud, der er netop i denne tid. Her er hendes indlæg:

arrow Læs også: Livet på Vestegnen: Hold kontakten

Efteråret har for alvor sat ind med blæst, regn og rusk. Det er blevet koldt og surt flere dage. Solen er en velkommen, men nogle dage sjælden gæst. De mørke timer bliver flere og flere.

Trods vejret ikke altid indbyder til udendørs aktiviteter her i det mørkeste efterår, så er der alligevel stadig en del aktiviteter på Vestegnen. Det er muligt at komme ud og opleve, få en kulturel oplevelse, selv om det er blevet efterår. Personligt har jeg på det seneste været til to (gode) foredrag. For mig er det rart at komme ud (og op af sofaen), selv om efteråret ikke altid indbyder til det. Plus det er dejligt at få udvidet sin horisont. Det er også skønt at møde nye mennesker eller bruge et par timer med en kær ven/veninde.

Det er også om efteråret, at jeg kommer allermest i biografen. Jeg synes, der er mange gode film fra nu og op til jul. Biografen er super dejlig, når mørket falder på og man kan sidder i et blødt sæde med lidt popcorn og bare hygger sig. Stemningen er en helt anden end hjemme foran tv'et.

De mange museer på Vestegnen har jeg forsømt en del hen over den varme sommer. Jeg har altid været glad for museer af forskellige slags, men besøgene har faktisk været ret få her i sommeren. Til gengæld er det nu tiden til at tage en god revanche. Jeg har fået besøgt flere nye udstillinger og har også nogle andre i vente. Og det er fantastisk at kunne tage af sted.

Jeg kan godt lide, at efteråret åbner for mulighederne med forskellige events rundt omkring. Det er som om, at nogle ting ikke rigtig passer ind i sommeren, hvor vi bruger meget tid udenfor. I hvert fald når sommeren er, som den var i år. Nærmest uendelig med sol og varme.

Mange forskellige tilbud kan lokke mange forskellige mennesker ud og mødes. Det kan være, at du møder nogle, du kender. Eller måske så møder du nogle, du ikke kender, men som du alligevel kan få en snak med.

De mange tilbud er derfor stadig værd at kigge efter på Vestegnen. Jeg håber, at jeg vil møde en masse af jer fra Vestegnen ude omkring på de forskellige museer, biografer, foredrag og alle de andre arrangementer, som Vestegnen ellers har at byde på.

arrow Livet på Vestegnen: Hvad tør vi tro på i 2021?
10. januar 2021 kl. 06:53 Opdateret: kl. 15:39
arrow Livet på Vestegnen: Så blev det efterår
18. oktober 2020 kl. 06:33 Opdateret: kl. 07:52
arrow Livet på Vestegnen: Det roder
06. september 2020 kl. 06:53 Opdateret: kl. 16:57
Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?