19. oktober 2021
Du behøver ikke komme i det nyeste smarte træningstøj.
Du behøver ikke komme i det nyeste smarte træningstøj.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Livet på Vestegnen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Livet på Vestegnen
Vestegnen - 24. maj 2016 kl. 13:26
Af www.birgitte-b.dk

Birgitte blogger om livet på Vestegnen - og hepper på de lokale foreninger.

arrow Læs også: Livet på Vestegnen: Hold den gode tone

Jeg er på ingen måde et sportsmenneske. Jeg fungerer faktisk rigtig godt med ikke at gå i fitness-center. Jeg har prøvet det og det falder bare ikke rigtig i min smag.

I mine yngre dage var jeg meget mere aktiv end nu. Det er bare lidt som om, at min gejst for sportsudøvelse er faldet en del de senere år. Jeg plejede at løbe, men har nu helt mistet motivationen til det. Faktisk er gymnastik/fitness i den lokale gymnastikforening den eneste form for sport jeg dyrker - og har dyrket indenfor det sidste års tid.

Pt. er der sommerpause, men ellers har jeg været at finde som deltager på et lokalt hold i mit eget nærområde.

Som barn gik jeg i den lokale svømmeforening og som voksen har jeg gennem flere år været 'kunde' hos de lokale sportsforeninger på Vestegnen. Jeg har deltaget på forskellige hold med den ene eller anden form for gymnastik og fitness. Motion er jo vigtigt for os mennesker, hvis vi skal have et godt liv. Selv om det til tider er en sur pligt for mig, så skal jeg altså op af sofaen og ud og røre mig.

Jeg går ikke kun hos den lokale forening, fordi det er billigt - men det er helt klart en ekstra bonus. Faktisk er jeg der også fordi instruktørerne er ret professionelle, men stadig nede på jorden og afslappede. Det gode ved de lokale foreninger er nemlig, at det ofte er træning lidt mere tilpasset os 'almindelige' mennesker. Det er knap så op-tempoet og det gør ikke noget, hvis du ikke kommer i spritnyt og moderne træningstøj. Du behøver heller ikke at være super fit, allerede inden du kommer på holdet. Det er ikke sikkert, at du bliver top-trænet i løbet af sæsonen. Det er jo helt op til dig selv. De instruktører jeg har mødt i de lokale foreninger på Vestegnen er i hvert fald meget søde og bruger ikke tiden på at råbe af deltagerne.

Det er vigtigt, at vi støtter de lokale gymnastik- og svømmeforeninger. Især med deltagelse på nogle af deres mange udbud af hold. Så bevarer vi det lokale og jeg synes faktisk også, det er hyggeligt. En anden bonus er jo, at man kan lære andre fra lokalområdet at kende på disse hold. Samtidig med at man kommer lidt i form. Det er jo ikke dårligt. Faktisk er det bare ren win-win.

arrow Livet på Vestegnen: Er du fan af hjemmearbejde?
21. april 2021 kl. 18:07 Opdateret: kl. 17:52
arrow Livet på Vestegnen: Jeg savner min hverdag
13. marts 2021 kl. 06:53 Opdateret: kl. 07:01
arrow Livet på Vestegnen: Hold kontakten
07. februar 2021 kl. 06:53 Opdateret: kl. 13:31
Rejser du til udlandet i år?