24. juli 2021
Trafikken på Ring 3 påvirkes af letbanebyggeriet i weekenden fra den 23.-26. juli. Foto: Hovedstadens Letbane
Trafikken på Ring 3 påvirkes af letbanebyggeriet i weekenden fra den 23.-26. juli. Foto: Hovedstadens Letbane
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Letbanebyggeri spærrer stor vej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Letbanebyggeri spærrer stor vej
Vestegnen - 18. juli 2021 kl. 18:03

Hvis man er vant til at bruge Søndre Ringvej i Glostrup, så skal man være ekstra opmærksom i weekenden fra den 23.-26. juli. På grund af letbanebyggeriet, vil der nemlig ske afspærringer.

Det skyldes, at Hovedstadens Letbane skal transportere, løfte og montere de nye stålbroer til letbanen over jernbanesporene nær Glostrup Station.

Af hensyn til trafikken på Ring 3 og togtrafikken på jernbanesporene, er det nødvendigt at udføre arbejdet i døgndrift denne weekend.

Letbanebroerne er blevet samlet på byggepladsen på Søndre Ringvej 37 i Brøndby, hvorfra de vil blive transporteret på blokvogne ad Søndre Ringvej til Glostrup.

Om aftenen og natten fra den 23. til den 26. juli, alle dage kl. 20.00-08.00, spærres de to nordgående vejbaner på Søndre Ringvej fra Park Allé i Brøndby og frem til Ringvejskrydset, hvor Ring 3 krydser Hovedvejen i Glostrup. Trafikken over selve Ringvejsbroen vil i samme tidsrum være spærret i begge retninger.

Vejafspærringerne finder sted i følgende tidsrum: Fredag den 23. juli kl. 20.00 - lørdag den 24. juli kl. 08.00. Lørdag den 24. juli kl. 20.00 - søndag den 25. juli kl. 08.00. Søndag den 25. juli kl. 20.00 - mandag den 26. juli kl. 08.00.

Der bliver opsat skilte, der henviser til omkørselsveje i begge retninger. Kommer man fra Glostrup og kører mod syd ad Ringvejen, vil der være omkørselsskilte ved Ringvejskrydset, der leder trafikanterne via Hovedvejen-Banegårdsvej-Østbrovej-Park Allé. Kommer man fra Brøndby og skal mod nord ad Ringvejen, skal man køre via Park Allé-Østbrovej-Banegårdsvej og Hovedvejen til Ringvejskrydset i Glostrup, hvorfra man kan fortsætte ad Nordre Ringvej mod nord. Der vil ligeledes være omkørsel for cyklister i nordgående retning. Trafikanterne skal holde godt øje med skiltningen og følge de anbefalede omkørselsruter på stedet.

I forbindelse med broløftene over jernbanesporene, vil togtrafikken ved Glostrup Station være påvirket af spærringer, og Hovedstadens Beredskab anbefaler, at man planlægger sin togrejse på www.rejseplanen.dk

Det bliver også en støjende weekend for naboerne. Arbejdet betyder, at man som nabo til byggepladserne ved Ringvejsbroen i Glostrup og ved Søndre Ringvej 37 i Brøndby vil kunne opleve støj i de sene aften- og nattetimer i perioden fra den 23.-26. juli.

Det støjende arbejde i Brøndby vil bestå af at montere broerne på store blokvogne og foretage selve transporterne. Det støjende arbejde i Glostrup vil bestå af at opstille mobilkraner, transportere broerne på blokvogne, montere løftegrej på broerne og til sidst løfte broerne på plads.

Arbejdet er planlagt i henhold til Brøndby Kommunes og Glostrup Kommunes forskrift om miljøhensyn ved anlæg af letbanen.

Glæder du dig til, at Tour de France kommer til Danmark i 2022